Nissan : Αυτό είναι το νέο Navara

Η Nissan αποκάλυψε το νέο Nissan Navara, που έρχεται να προσφέρει βελτιωμένο επίπεδο ασφάλειας, άνεσης και οδηγικής απόλαυσης, συνεχίζοντας την παράδοση σε θέματα ανθεκτικότητας, αξιοπιστίας και ευελιξίας.

banner-google-news

Το δημοφιλές pick up, που είναι γνωστό ως Frontier στο Μεξικό και τη Νότια Αμερική, σηματοδοτεί ένα ακόμα ορόσημο στο σχέδιο Nissan NEXT της ιαπωνικής φίρμας. Με περισσότερα από 80 χρόνια παράδοσης στην κατηγορία αυτή, η Nissan συνεχίζει με το νέο Navara να συνοδεύει τους πελάτες της σε πολλές πτυχές της ζωής τους εισάγοντας προηγμένες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς χαρακτηριστικών και συστημάτων ασφάλειας Nissan Intelligent Mobility, καθιστώντας το Navara το πιο προηγμένο pick up που κατασκεύασε.

Αυτό-είναι-το-νέο-Nissan-1

 «Συμπεριλάβαμε στο νέο μοντέλο ένα πλήρες σύνολο προηγμένων τεχνολογιών για να διασφαλίσουμε βελτιωμένη δυναμική απόδοση εντός και εκτός δρόμου, καθώς και ασφάλεια και άνεση εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή σκληρότητας, τεχνολογίας και ηρεμίας», δήλωσε ο Ashwani Gupta , Διευθύνων σύμβουλος της Nissan. «Για τους πελάτες μας σημαίνει αυτοπεποίθηση, οδηγική απόλαυση, πρακτικότητα και υπερηφάνεια ιδιοκτησίας».

Μεταξύ των χαρακτηριστικών Nissan Intelligent Mobility που θα είναι διαθέσιμα σε ολόκληρη τη σειρά Navara και Frontier είναι το σύστημα Intelligent Forward Collision Warning, που παρακολουθεί τόσο το προπορευόμενο όσο και το επερχόμενο όχημα για να μειώσει τον κίνδυνο ατυχημάτων. Το έξυπνο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης ενεργοποιεί τα φρένα για την αποφυγή συγκρούσεων, μειώνοντας το άγχος της οδήγησης στην κυκλοφορία ή σε πολυσύχναστους δρόμους. Το Intelligent Around View Monitor χρησιμοποιεί τέσσερις κάμερες για να βοηθήσει τους οδηγούς να παρατηρούν άτομα και αυτοκίνητα που περιβάλλουν και πλησιάζουν το όχημα, καθιστώντας ευκολότερη την παράλληλη στάθμευση ή την τοποθέτηση του οχήματος όταν «κουμπώνει» σε ρυμουλκούμενο. Νέο στο σύστημα είναι μια οθόνη για χρήση εκτός δρόμου, η οποία ελέγχει τα γύρω εμπόδια σε χαμηλές ταχύτητες όταν βρίσκεται σε λειτουργία τετρακίνησης.

Αυτό είναι το νέο Nissan (3)

Το νέο Navara διαθέτει ενισχυμένο οπίσθιο άξονα, αυξημένη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου, μεγαλύτερο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης και ένα νέο ενσωματωμένο σκαλοπάτι στον πίσω προφυλακτήρα για ευκολότερη πρόσβαση στην καρότσα. Επεμβάσεις στο σύστημα διεύθυνσης έχουν βελτιώσει την ευελιξία σε χαμηλές ταχύτητες και την απόκριση διεύθυνσης σε όλο το εύρος ταχύτητας. Συνολικά το όχημα προσφέρει μια ήσυχη και άνετη διαδρομή χάρη στη σημαντική μείωση των κραδασμών και τη βελτιωμένη απομόνωση του θορύβου. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά καθιστούν το όχημα τον απόλυτο συνεργάτη ταξιδιού και εργοταξίου, έτοιμο να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις, ενώ προσφέρει ακόμα βέλτιστο χώρο, άνεση, ασφάλεια και ευκολία στην εργασία .

Αυτό είναι το νέο Nissan (2)

Το νέο μοντέλο διαθέτει μια εντυπωσιακή σχεδιαστική γλώσσα. Εισάγει ένα νέο στιβαρό, τολμηρό, κομψό εξωτερικό σχεδιαστικό προφίλ που υιοθετεί αρκετά ακραία στοιχεία. «Το νέο Navara έχει μια πολύ αναγνωρίσιμη εμφάνιση, αλλά τώρα είναι πιο επιβλητικό χάρη στις δυναμικές γραμμές σχεδίασης, στη νέα μάσκα και στους νέους υψηλής τεχνολογίας, τετράγωνους προβολείς», δήλωσε ο Ken Lee, ανώτερος διευθυντής σχεδιασμού της Nissan.

Για πρώτη φορά για το Navara και το Frontier, η Nissan θα προσφέρει το PRO-4X, ένα πακέτο εξοπλισμού που εστιάζει στην εμφάνιση και απευθύνεται σε λάτρεις της περιπέτειας και τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ξεφύγουν από την καθημερινή τους ρουτίνα. Το Navara PRO-4X έρχεται με τη δική του σπορτίφ εμφάνιση, με μαύρο έμβλημα, μπροστινό προφυλακτήρα με πορτοκαλί τόνους, μαύρη μάσκα, λαβές πορτών, μπάρες οροφής και μαύρους τροχούς 17 ιντσών με ελαστικά παντός εδάφους Η νέα γενιά Navara θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στην Ταϊλάνδη, ενώ άλλες αγορές θα ακολουθήσουν αργότερα.

Autovision New