Ανετράπη φορτηγό, τραυματίστηκε ο οδηγός

Ο Δήμος πιάστηκε στον ύπνο, μιας και δεν φρόντισε να αποτρέψει την συσσώρευση υδάτων στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και να προχωρήσει στο κλείσιμο του συγκεκριμένου δρόμου

banner-google-news

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από δύο μέρες στην Φιλιππιάδα έρχεται να αναδείξει την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής και την ανικανότητά της να αντιδράσει άμεσα σε ένα σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε λόγω των βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS, φορτηγό γνωστής εταιρίας που μετέφερε τροφή σε πτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή «Μπουσούλιζα» ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του.

Αιτία, η μεγάλη συγκέντρωση νερού στο σημείο, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, λόγω αδυναμίας να προσεγγίσει τον δρόμο, αφού είχε πλημμυρίσει, με αποτέλεσμα να πέσει σε σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί πολλά νερά και να ανατραπεί.

Ο Δήμος πιάστηκε στον ύπνο, μιας και δεν φρόντισε να αποτρέψει την συσσώρευση υδάτων στην συγκεκριμένη περιοχή, που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν και στο παρελθόν παρουσιαστεί παρόμοια φαινόμενα, αλλά και να προχωρήσει στο κλείσιμο του συγκεκριμένου δρόμου και την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από άλλο σημείο, για να προσεγγίσουν τις μονάδες.

anatropi-preveza

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS νωρίτερα τουλάχιστον τρία οχήματα αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα, ωστόσο ρυμουλκήθηκαν και απεγκλωβίστηκαν.

Το βαρύ όχημα που ανατράπηκε ήταν έμφορτο με 25 τόνους τροφής.

Από προχθές πραγματοποιούνται ενέργειες για την άντληση των υδάτων και σήμερα επιστρατεύτηκε γερανός προκειμένου να μετακινήσει και σηκώσει το φορτηγό.

saloni_digital_ MAGAZINE INSIDE PAGES_2020-12_FINAL-03