Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. : Βράβευση απο την Komatsu Europe για τα 52 χρόνια συνεργασίας

banner-google-news

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. πρώτος διανομέας των προϊόντων Komatsu στην Ευρώπη από το 1965 βραβεύτηκε από την Komatsu Europe σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Vilvorde του Βελγίου. Ο Vice President European Distribution Management Tito Baldan, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. κο. Αλέξανδρο Σαρακάκη σε αναγνώριση και εκτίμηση της συνεχούς δέσμευσης και συνεισφοράς της εταιρείας κατά τη διάρκεια των 52 χρόνων συνεργασίας με την Komatsu Europe.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. κ. Αλέξανδρος Σαρακάκης κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης δήλωσε: «Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της ομάδας των εργαζομένων της εταιρείας μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη από τον προμηθευτή και τους πελάτες μας, τα τελευταία 52 χρόνια με αποτέλεσμα η μάρκα να έχει αποκτήσει κορυφαίο προφίλ στην Ελληνική αγορά στον κλάδο των μηχανημάτων έργου. Τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα της Komatsu είναι παγκοσμίως διάσημα για την παραγωγικότητα, αξιοπιστία, οικονομική λειτουργία, ευκολία χρήσης και ασφάλειά τους. Σταθερά επικεντρωμένοι στην καινοτομία, η Komatsu προσφέρει μοναδικά και τεχνολογικά απαράμιλλα προϊόντα ενώ ταυτόχρονα παρέχει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες σε πελάτες, για να γίνουν πιο παραγωγικοί και να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ο πρώτος Εισαγωγέας- Διανομέας της Komatsu στην Ευρώπη από το 1965 και έχουμε τη συνεχή υποστήριξη και αναγνώριση από την Komatsu Europe.»

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. έχει ξεκινήσει την Εισαγωγή και Διανομή των προϊόντων της Komatsu στην Ελλάδα από το 1965, δύο χρόνια νωρίτερα από την ίδρυση της Komatsu Europe στην Ευρώπη. Η σειρά προϊόντων της Komatsu που κυκλοφορεί στην Ελλάδα αποτελείται από χωματουργικά /μηχανήματα οδοποιίας και μηχανήματα ορυχείων.