Bauma 2022: Η θυγατρική της Daimler Truck FUSO παρουσιάζει το Next Generation eCanter

banner-google-news

Με το Next Generation eCanter και με το νέο Canter, η θυγατρική της Daimler Truck FUSO έχει στο χαρτοφυλάκιό της πειστικά προϊόντα για τον κατασκευαστικό κλάδο, τόσο στην κατηγορία των ηλεκτρικών με μπαταρία, όσο και στα συμβατικά επαγγελματικά οχήματα. Και τα δύο οχήματα προσφέρουν έξυπνες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών χάρη στη στιβαρότητά τους σε συνδυασμό με το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο, την ευελιξία και την αξιοπιστία.

Η μάρκα FUSO αντιπροσωπεύει τη φιλικότητα προς τον χρήστη και την ευέλικτη οδηγική άνεση, που βασίζεται σε βιώσιμες και αποδοτικές τεχνολογίες οδήγησης. Τόσο το Next Generation eCanter όσο και ο συμβατικός αδελφός του Canter μπορούν να φτάσουν στη δουλειά και να μεταφέρουν χύμα υλικά ή μηχανήματα όπως ο εκσκαφέας που απαιτείται στο εργοτάξιο, καθώς και κοντέινερ με μεγάλη ποικιλία αμαξωμάτων. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τι άλλο ξεχωρίζει τα δύο ελαφρά φορτηγά και τα κάνει τόσο ελκυστικά για τον κατασκευαστικό τομέα στη φετινή Bauma στο Μόναχο από 24 έως 30 Οκτωβρίου 2022. Σε αυτή την κορυφαία εμπορική έκθεση για την κατασκευαστική βιομηχανία, η FUSO θα εκθέσει τόσο το ηλεκτρικό με μπαταρία Next Generation eCanter όσο και το νέο Canter.

Το Next Generation eCanter που εκτίθεται στο περίπτερο FUSO B439 (Αίθουσα B4) είναι ένα φορτηγό 8,55 τόνων με ωφέλιμο φορτίο 3.635 kg. Το όχημα διαθέτει άνετη μονή καμπίνα (3 θέσεις), έχει μεταξόνιο 3.400 χιλιοστών, και αυτονομία έως και 140 χιλιόμετρα.

Το νέο FUSO Canter είναι κατασκευασμένο ως φορτηγό 7,49 τόνων με ανατρεπόμενο όχημα τριών κατευθύνσεων από τη Meiller και γερανό από την Atlas και διαθέτει επίσης μια άνετη καμπίνα. Το όχημα έχει μεταξόνιο 3.400 χιλιοστών, ωφέλιμο φορτίο 2.580 kg και ισχύ κινητήρα 129 kW.

«Χάρη στη στιβαρότητα και τη μεταβλητότητά τους, το Next Generation eCanter και το νέο FUSO Canter είναι ιδανικά για τον κατασκευαστικό κλάδο. Μαζί με τους συνεργάτες του αμαξώματος, μπορούμε να υλοποιήσουμε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και στα δύο οχήματα», δηλώνει ο Philipp Panter, επικεφαλής Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Εξυπηρέτησης Πελατών στην FUSO Europe