Συλλυπητήρια επιστολή της ΕΡΓΟΣΕ για την απώλεια του αντιπροέδρου της Θάνου Τάτση

banner-google-news

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Θάνου Τάτση, Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, τον οποίο αποχαιρετά με οδύνη εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, Χρήστος Βίνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ξαφνική απώλεια αυτού του νέου ανθρώπου και εξαιρετικού στελέχους της Διοίκησης της  ΕΡΓΟΣΕ μας γεμίζει θλίψη. Στο πρόσωπό του, εκτός από έναν πολύτιμο συνεργάτη και υποδειγματικό επαγγελματία, βλέπαμε έναν καλό φίλο, που με αυταπάρνηση από την πρώτη ημέρα συνέβαλε στην ανάπτυξη του έργου της Εταιρείας. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

 

Σχετικά με την ΕΡΓΟΣΕ

Η ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. συστάθηκε το 1996 ως θυγατρική εταιρεία του ΟΣΕ και ανήκει στις ΔΕΚΟ. Αποστολή της εταιρείας είναι η ολοκλήρωση ενός σύγχρονου σιδηροδρομικού δικτύου που θα αποτελέσει σημαντικό αναπτυξιακό πυλώνα για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, συμβάλλοντας στην ασφάλεια και ταχύτητα των μεταφορών ανθρώπων, αγαθών και εμπορευμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. διαχειρίζεται σήμερα τα έργα εκσυγχρονισμού των σιδηροδρομικών γραμμών και εγκαταστάσεων του ΟΣΕ που συγχρηματοδοτούνται από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2014-2020 από το Χρηματοδοτικό Μηχανισμό «Συνδέοντας την Ευρώπη» (Connecting Europe Facility- CEF) 2014-2020 καθώς και έργα με αμιγώς εθνική χρηματοδότηση που είναι αναγκαία προκειμένου να ολοκληρωθούν οι επενδύσεις των συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 199 έμπειρα και άριστα καταρτισμένα στελέχη, ενώ παρέχει τις υπηρεσίες της για περισσότερες από δύο δεκαετίες ανταποκρινόμενη αποτελεσματικά και με αξιοπιστία στην υλοποίηση των έργων μέσω της άρτιας οργάνωσης, δομής και συστημάτων που διαθέτει.