Τεύχος 32 – Οκτώβριος 2016

banner-google-news

Στον απόηχο των καλοκαιρινών διακοπών και με την έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν, όλα μοιάζουν ήδη διαφορετικά. Οι ρυθμοί εντείνονται, οι μηχανές δουλεύουν στο full και κάθε «κατεργάρης» έχει ήδη επιστρέψει «στον πάγκο του», φορτσάροντας για μια ακόμα χρονιά, σχολική ή φοιτητική για τους νεώτερους, εργασιακή ή καριέρας για τους μεγαλύτερους.

Η σεζόν ξεκινά δυναμικά και για το YouTruck Magazine με πνεύμα ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από το ηλεκτρονικό «αδερφάκι» του περιοδικού, youtruck.gr. Η ιστοσελίδα επέστρεψε στις οθόνες των υπολογιστών με νέα εμφάνιση και ακόμα πιο πλούσια ειδησεογραφία, άρθρα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και παρουσιάσεις. Οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να ξεφυλλίσουν μέσα από την ιστοσελίδα τα τελευταία τεύχη του περιοδικού Youtruck Magazine και να κατεβάσουν γρήγορα και απλά την εφαρμογή Youtruck Active, που προσφέρει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία για τον επαγγελματία του κλάδου.

Η έναρξη του φθινοπώρου σηματοδοτεί και την έναρξη των φεστιβάλ και εκθέσεων που είναι αφιερωμένα στο επαγγελματικό όχημα. Τον χορό ανοίγει το 3ο Youtruck Fiesta στις 1 & 2 Οκτωβρίου,  πιστό και φέτος στο ραντεβού του με τον κόσμο του φορτηγού, σε μια ανανεωμένη εκδοχή, μια «special edition» για τον αυτοκινητιστή και τους λάτρεις των φορτηγών.

Ναυαρχίδα των εκδηλώσεων του 2016 στην παγκόσμια ατζέντα των διοργανώσεων για το επαγγελματικό όχημα ήταν η 66η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων ΙΑΑ που πραγματοποιήθηκε από τις 22 μέχρι τις 25.9.2016 στο Αννόβερο Γερμανίας και συγκέντρωσε περισσότερους από 2.000 εκθέτες που παρουσίασαν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Μην χάσετε στο επόμενο τεύχος μια παρουσίαση για την 66η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων αλλά και για όλα όσα διαδραματίστηκαν στις 1 & 2 Οκτωβρίου στο 3ο Youtruck Fiesta 2016.

Περιεχόμενα Οκτωβρίου 2016