Ξεκίνησε η έκδοση καρτών ψηφιακού ταχογράφου

banner-google-news

Από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας έχουν ήδη εκδοθεί οι πρώτες κάρτες στην Ελλάδα και η διαδικασία φαίνεται πως προχωράει χωρίς προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στην δεδομένη φάση εκδίδονται οι κάρτες που βρίσκονταν σε λίστα προτεραιότητας που έχει καταθέσει η ΟΦΑΕ, με όσους οδηγούς είχαν δώσει τα στοιχεία τους επικοινωνώντας απ’ευθείας είτε με την Ομοσπονδία, ή με το ίδιο το Υπουργείο, για να δηλώσουν οδηγοί διεθνών μεταφορών. Σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα, εκτιμάται ότι όλες οι αιτήσεις που βρίσκονται στην λίστα προτεραιότητας θα διεκπεραιωθούν ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Όλοι οι οδηγοί θα παραλάβουν τις κάρτες τους από τις Περιφερειακές δ/νσεις Μεταφορών όπου είχαν καταθέσει τις αιτήσεις ανανέωσης, σε εύλογο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία έκδοσης.

Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της διαδικασίας, κι ενώ εκκρεμούν και πολλές αιτήσεις οδηγών εθνικών μεταφορών, συνίσταται στους οδηγούς διεθνών μεταφορών να συνεχίζουν να επικοινωνούν με την ΟΦΑΕ για να μπαίνουν σε σειρά προτεραιότητας, στέλνοντας τα στοιχεία της αίτησης ανανέωσης που έχουν καταθέσει στο info@ofae.gr