Drag Battle Θήβα: Ο «πύραυλος» του Κωτσαντή!

banner-google-news

“Τ’ όνειρο του Αντώνη” έβγαλε φτερά και…πέταξε!

Τη δεύτερη θέση κατάφερε να κατακτήσει το κόκκινο Volvo της ομάδας του Χρήστου Κωτσαντή στο Drag Battle που πραγματοποιήθηκε στη Θήβα, στις 4 και 5 Οκτωβρίου.

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη στο youtruck.gr, εξαιτίας της βροχόπτωσης που σημειώθηκε την Κυριακή, οι αρμόδιοι αγωνοδίκες αποφάσισαν πως η τελική κατάταξη θα διαμορφωθεί από τα ολοκληρωμένα περάσματα όλων των φορτηγών. Έτσι λοιπόν, για το κόκκινο Volvo FL12 ίσχυσε ο χρόνος που κατέγραψαν τα χρονόμετρα στα ολοκληρωμένα περάσματα του φορτηγού. Δηλαδή το 14.898s με έξοδο στα 151.19 χλμ/ώρα.

Όμως ο κόκκινος «δυναμίτης» κατάφερε να κάνει το 400άρι σε 14.716s! Χρόνος ρεκόρ για τα αγωνιστικά φορτηγά, που τελικά δεν προσμετρήθηκε στην τελική κατάταξη των αγώνων.
Όλο το team πανηγύρισε και απόλαυσε την εξαιρετική απόδοση του φορτηγού, η οποία αποτελεί δείγμα της σκληρής και προσεγμένης δουλειάς που γίνεται.

Όπως μας είπε ο Χρήστος Κωτσαντής από πέρυσι δεν έγιναν κάποιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του φορτηγού. Το βάρος δόθηκε κυρίως στο μηχανικό κομμάτι.

«Πειράξαμε λίγο παραπάνω το μοτέρ, αλλάξαμε μια τουρμπίνα και γενικά ό,τι τροποποιήσεις κάνουμε, προσπαθούμε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το φορτηγό. Μάλιστα, το αυτόματο κιβώτιο που το φορέσαμε, είναι δική μας μετατροπής».

«Η ομάδα έχει δουλέψει άπειρες ώρες πάνω στο αγωνιστικό. Όλοι μας το αγαπάμε και κάνουμε θυσίες», συμπλήρωσε ο Χρήστος.
«Για να προχωρήσουμε μια αλλαγή κάνουμε πρώτα οικογενειακό συμβούλιο. Αποφασίζουμε τον στόχο και δουλεύουμε σκληρά και με μεράκι για να τον πραγματοποιήσουμε».

Απολαύστε παρακάτω ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα στο αγωνιστικό από το Drag Battle στη Θήβα.

Και φυσικά…bonus video!!!

Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!