16 Χρόνια Δράσης Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

banner-google-news

Η επετειακή εκδήλωση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) « Πάνος Μυλωνάς» για τα 16 χρόνια λειτουργίας του, με κεντρικό μήνυμα «Με όραμα, συνεχίζουμε ΜΑΖΙ», που υλοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της A.E. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, γιορτάστηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (9/9). Στην εκδήλωση παρέστησαν πλήθος προσωπικοτήτων, εκπρόσωποι φορέων της Ηγεσίας του Τόπου, πολιτικοί, στελέχη από τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, κυρίως από τον χώρο του αυτοκινήτου, αλλά και άλλοι σημαντικοί κοινωνικοί εταίροι όπου, όλοι μαζί, δεσμεύθηκαν για τη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας στη χώρα μας. Επίτιμος καλεσμένος ο Ειδικός Εντεταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια και Πρόεδρος της FIA Jean Todt, που ταξίδεψε στην Ελλάδα ειδικά για να παραστεί στην επετειακή εκδήλωση του Ι.Ο.ΑΣ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής που παρέστη και ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Τη δέσμευση του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών ότι θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να βρεθούν άμεσα οι πόροι για τη δημιουργία του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς για την Οδική Ασφάλεια του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» χαιρέτισαν με – ενθουσιασμό οι παρευρισκόμενοι.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, συνεργάτες από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, δημοσιογράφοι και εθελοντές, τίμησαν με την παρουσία τους την Πρόεδρο του Ι.Ο.ΑΣ., Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά που έχει βάλει στόχο ζωής της το όραμα του Ινστιτούτου «για ένα κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα» και τη δημιουργία του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς για την Οδική Ασφάλεια.

Συνοδοιπόρος σε αυτήν την προσπάθεια και η ΕΛ.ΑΣ. με παρουσία σε όλο το οδικό δίκτυο.

Σύντομο video με highlights της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε