YouTruck Fiesta 2017 : Απολογισμός

banner-google-news

Αυλαία έριξε το 4ο YouTruck Fiesta Summer Edition που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης,  και φιλοξένησε εταιρίες από ολόκληρο τον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος.

Η Έκθεση άνοιξε τις πύλες της για το κοινό το πρωί του Σαββάτου 1 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουλίου. Αψηφώντας τον φοβερό καύσωνα του διημέρου, περισσότερα από 1.200 άτομα επισκέφτηκαν το 4οYouTruck Fiesta και απόλαυσαν από κοντά μια πλούσια γκάμα από νέα μοντέλα επαγγελματικών οχημάτων από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες, που αγκάλιασαν την πρώτη αυτή διοργάνωση στο νησί της Κρήτης, καθώς και για νέα προϊόντα και υπηρεσίες από τον ευρύτερο κλάδο.

Συνολικά 41 εταιρίες συμμετείχαν στην Έκθεση, και προέβαλαν προϊόντα και υπηρεσίες ζωντανά στον εκθεσιακό χώρο, ενώ ταυτόχρονο την προβολή τους συμπλήρωναν ηχητικά μηνύματα και τηλεοπτικά σποτ που προβάλλονταν στην γιγαντοοθόνη της Διοργάνωσης.

Σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα πραγματοποιήθηκαν offroad shows με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων clubs Ηρακλείου και Ρεθύμνου καθώς και test drives των αγαπημένων 4Χ4 οχημάτων που φιλοξενήθηκαν στη διοργάνωση. Η έκθεση φιλοξένησε επίσης οχήματα των στόλων των ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου και Χανίων – Ρεθύμνου που υποστήριξαν τη Διοργάνωση παρέχοντας δωρεάν μετακινήσεις για το κοινό από και προς την Έκθεση.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε Διημερίδα Οδικής Ασφάλειας με τίτλο «Οφέλη για την Κοινωνία και την Οικονομία» με τη συμμετοχή εισηγητών του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και της εταιρίας εξειδικευμένων Συμβούλων “Quality&Safety”. Την Διημερίδα εγκαινίασαν με τον χαιρετισμό τους ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Νίκος Ξυλούρης και ο Διοικητής Τροχαίας Κρήτης κ. Ζαιμάκης Μανώλης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης το κοινό είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το περίπτερο του Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» και να ενημερωθεί για την Οδική Ασφάλεια, καθώς και να δοκιμάσει υψηλής τεχνολογίας προσομοιωτές, σε ένα βιωματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Για τους μικρούς μας φίλους πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής του Ι.Ο.ΑΣ. για τα παιδιά της Π/βάθμιας Εκπαίδευσης με τίτλο «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από έμπειρους παιδαγωγούς και ειδικούς συγκοινωνιολόγους, έχει την έγκριση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και του Υπουργείου Παιδείας και υλοποιήθηκε από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό του Ινστιτούτου.

Στη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επίσης οι καθιερωμένοι συναρπαστικοί διαγωνισμοί οχημάτων, που συγκέντρωσαν περισσότερες από 80 συμμετοχές σε κατηγορίες όπως Καλλιστεία, Δεξιοτεχνία, Decibel, κλπ. ενώ με την ολοκλήρωση της Έκθεσης έγιναν οι βραβεύσεις των νικητών.

Το YouTruck Fiesta πλαισίωσαν καλλιτεχνικά ο ανερχόμενος Ζαριανός λυράρης Νίκος Μανουδιάκης και ο παραδοσιακός μουσικοχορευτικός Σύλλογος «ΝΤΕΛΙΝΑ» που μας πρόσφεραν μια γνήσια Κρητική βραδιά το Σάββατο 1 Ιουλίου, ενώ την Κυριακή συντροφιά μας χάρισαν οριεντάλ και μοντέρνα χορευτικά από επαγγελματικές ομάδες.

Την έκθεση προέβαλλε το μεγαλύτερο τοπικό κανάλι “ΚΡΗΤΗ TV”, ενώ φωτογραφικά και τηλεοπτικά καλύφθηκε από έμπειρους επαγγελματίες, εξασφαλίζοντας πλούσιο υλικό και στιγμιότυπα από κάθε σημείο της διοργάνωσης.

Δείτε το official video της διοργάνωσης :

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του 4ουYouTruck Fiesta έγινε σημαντική επένδυση στην προβολή και δημοσιότητα της διοργάνωσης.

ΕΝΤΥΠΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΑΦΙΣΕΣ 900 ΤΕΜ
ΦΥΛΛΑΔΙΑ 20000 ΤΕΜ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ 2500 ΤΕΜ
ΤΥΠΟΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ – ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΘΡΑ & ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΚΡΗΤΗ TV

https://www.youtube.com/watch? v=8JyKhwDV-AI

https://youtu.be/ulmnyzyyros

 

100 SPOT

ΑΠΟ 18.06.17 ΕΩΣ ΚΑΙ 01.07.17

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΡΑΔΙΟ 98,4 21 σποτ για μια εβδομάδα

(4 ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ)

ATHLETIC 104,2 RADIO 120 σποτ για ένα μήνα Ιούνιο

(4 ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ)

FLY 95,9 FM 480 σποτ για ένα μήνα

(16 ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ)

ALPHA FM 104.7 147 σποτ από 09.06.17 έως 02.07.17  (7ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ)
MAGIC FM STEREO 98,2 210 σποτ για ένα μήνα Ιούνιο

(7ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ)

SUPER 90.4 210 σποτ για ένα μήνα Ιούνιο

(7ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ 88,7: 180 σποτ για ένα μήνα Ιούνιο

(6 ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ)

ΛΑΜΨΗ 92.9 FM 120 σποτ για ένα μήνα Ιούνιο

(4 ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ)

ΡΑΔΙΟ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ 89.8 FM 240 σποτ για ένα μήνα Ιούνιο

(8 ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ)

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 FM 200 σποτ από 09.06.17 έως 02.07.17  (5 ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ)
SOCIAL MEDIA
Social spot

https://www.youtube.com/watch? v=zpKvIZcbjqE

 

482.000 προβολές
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΜΠΟΥΜ
https://www.facebook.com/pg/Yo uTruck/photos/?tab=album&album _id=1111547622323091

 

500

 

Autovision New
Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!