Πλούσια γκάμα αξεσουάρ για το Opel Combo

Η Opel ενισχύει τον ελκυστικό χαρακτήρα του Combo, με μία ολοκληρωμένη γκάμα νέων αξεσουάρ, σχεδιασμένων για το συμπαγές, πολυχρηστικό όχημα.

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Τα κομψά και πρακτικά αξεσουάρ που προορίζονται για την επιβατική έκδοση Combo Life αλλά και το επαγγελματικό Combo Cargo περιλαμβάνουν από σχάρες ποδηλάτων και παιδικά καθίσματα μέχρι μπαγκαζιέρες οροφής, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και προστατευτικά χώρων φόρτωσης/αποσκευών. Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ επιτρέπουν στους επιβαίνοντες να απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό τα πλεονεκτήματα του Combo τους – οικογένειες αλλά και επαγγελματίες, ακόμα και καλλιτέχνες όπως ζωγράφοι, για παράδειγμα, που χρειάζεται να μεταφέρουν καμβάδες, καβαλέτα, πινέλα και λαδομπογιές.

2018 Opel Combo Life

Η λίστα αξεσουάρ του Combo διαθέτει όλα τα απαραίτητα για προσαρμογή στο στυλ ζωής ή τις επαγγελματικές ανάγκες του πελάτη.

  1. Η φόρτωση/εκφόρτωση γίνεται γρήγορα και εύκολα. Η απόλαυση (ή η δουλειά όταν πρόκειται για το Combo Cargo) ξεκινά, για παράδειγμα, με τα κιτ σταθερών ή αφαιρούμενων κοτσαδόρων (από 494€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) με καλωδίωση 13 επαφών για το ηλεκτρικό σύστημα και μέγιστη ικανότητα κάθετου φορτίου (στη μπίλια) 74 kg.opel combo (4)
  2. Μία ευρεία γκάμα σχαρών για ποδήλατα (μέχρι δύο ηλεκτρικά e-bikes ή τέσσερα συμβατικά) που τοποθετούνται στον κοτσαδόρο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας τις σχετικές σχάρες σε συνδυασμό με την αλουμινένια βασική σχάρα οροφής (από 219€ λιανική τιμή με ΦΠΑ), το Combo (με ή χωρίς ράγες οροφής) μπορεί να μεταφέρει μέχρι δύο συμβατικά ποδήλατα, ποικίλες μπαγκαζιέρες οροφής (από 217€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) με χωρητικότητα έως 320 L ή ικανότητα φορτίου έως 50kg), ένα καγιάκ, ακόμα και ένα snowboard.Opel Combo
  3. Σε εκδόσεις με πίσω πόρτες, η οροφή του Combo Cargo μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μία πρόσθετη επιφάνεια φόρτωσης, χάρη στις ατσάλινες ή αλουμινένιες σχάρες οροφής, με ενσωματωμένα ροδάκια για εύκολη φόρτωση/εκφόρτωση, με ικανότητα μεταφοράς έως 115 ή 120kg αντίστοιχα. Χρησιμοποιώντας πρόσθετες λύσεις αξεσουάρ, όπως ιμάντες με καστάνιες, αναδιπλούμενα συστήματα ασφάλισης φορτίων και βάση σκάλας (ικανότητα φορτίου 50kg), το Combo μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια ογκώδη αντικείμενα όπως σκάλες, σωλήνες και σανίδες.
  4. Για το Combo Cargo έχουν προβλεφθεί ξύλινα δάπεδα και πλαστικά ή ξύλινα προστατευτικά που εφαρμόζουν στα πλαϊνά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης. Για το Combo Life, διατίθεται ένα εύκαμπτο, ελαστικό δάπεδο που πλένεται, με υπερυψωμένο περιμετρικό χείλος που εφαρμόζει άριστα στο χώρο αποσκευών και το προστατεύει από υγρασία και ρύπους.Base de donnée : Astuce Productions
  5. Για διατήρηση της τάξης και της καθαριότητας στο εσωτερικό, ένα πρακτικό organiser με δύο διαχωριστικά, διαστάσεων 61x34x31 cm, διατίθεται για όλες τις εκδόσεις του Combo (68€ λιανική τιμή με ΦΠΑ). Εκεί μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα αντικείμενα, από πινέλα ζωγραφικής μέχρι εργαλεία υδραυλικού, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται αναδιπλώνεται με πάχος περίπου 30mm. Αποθηκευτικοί χώροι για μικρότερα αντικείμενα, όπως χαρτομάντιλα, σημειωματάρια και υλικά μακιγιάζ, προσφέρονται στη μορφή ένθετων ποτηροθηκών (27€ λιανική τιμή με ΦΠΑ).Opel Magalog - Künstlerin Maria Engels
  6. Όλες τις εποχές του χρόνου, οι ιδιοκτήτες και οδηγοί του Combo θα εκτιμήσουν τα αντιολισθητικά πατάκια (από 32€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) – μοκέτα, χυτό πλαστικό ή all-weather, για τη δεύτερη και την εμπρός σειρά καθισμάτων – που παρέχουν προστασία στο εσωτερικό, όχι μόνο από το χιόνι αλλά και από τη λάσπη, το νερό, το αλάτι του δρόμου και τους ρύπους. Εύχρηστες αλυσίδες χιονιού (από 172€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) ή αντιολισθητικές ‘κουβέρτες’ χιονιού βελτιώνουν την πρόσφυση του Combo σε χιονισμένους δρόμους.
  7. Η γκάμα βρεφικών ή/και παιδικών καθισμάτων (από 239€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) και συστημάτων συγκράτησης για το Combo καλύπτει τις ανάγκες όλων των ηλικιακών ομάδων και πληροί τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας EU ECE-R 44/04, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από πλευρική σύγκρουση. Για εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση, η πρόσδεση των καθισμάτων γίνεται μέσω ISOFIX ή/και των ζωνών τριών σημείων του αυτοκινήτου. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων του Combo Life μπορεί να φιλοξενεί έως και τρία παιδικά καθίσματα, το ένα δίπλα στο άλλο, πραγματικό δώρο για οικογένειες και κάτι σπάνιο στην αγορά.2018 Opel Combo Life
  8. Σε περίπτωση ατυχήματος, το διαχωριστικό ασφαλείας προστατεύει από αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στο χώρο αποσκευών του Combo Life (178€ λιανική τιμή με ΦΠΑ). Αυτό το μεταλλικό πλέγμα τοποθετείται πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων.Empty Nesters
  9. Εάν συμβεί το απροσδόκητο, το σύστημα καταγραφής δεδομένων Philips GoSure ADR620 (124€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) παρέχει στους οδηγούς του Combo αποδεικτικά στοιχεία μέσω βίντεο σε ποιότητα Full HD. Η αναπαραγωγή είναι άμεσα διαθέσιμη στην LCD οθόνη δύο ιντσών, ενώ ο αισθητήρας 2.0 megapixel παρέχει ποιοτική καταγραφή ακόμα και τη νύχτα.
  10. Πρόσθετη προστασία για τους πίσω επιβάτες του Combo Life παρέχουν τα σκιάδια για τα πίσω και πλαϊνά παράθυρα, συμπεριλαμβανομένων αυτών των συρόμενων θυρών (από 48€ λιανική τιμή με ΦΠΑ). Τα σκιάδια, εκτός από το ότι προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα, εμποδίζουν και την ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία, διατηρώντας μία ευχάριστη θερμοκρασία στο εσωτερικό.
728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ