Νέο Ford Transit MiniBus: Χώρος για όλους, σε απίστευτη τιμή!

Αποκτήστε το στην προνομιακή τιμή των € 39.367 για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων!

banner-google-news

Κορυφαία σχεδίαση

Κατασκευασμένο για άνεση και αξιοπιστία και σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μια αίσθηση επαγγελματισμού και ποιότητας. Αυτό είναι το νέο Transit Minibus.

Ford-Transit_minibus (5)

Αντοχή και εκλεπτυσμός

Το Transit Minibus έχει κατασκευαστεί ειδικά για να προσφέρει αξιοπιστία και άνεση. Διαθέσιμο με έως 18 καθίσματα, ώστε να μην αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα χώρου για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Τα ανθεκτικά υλικά διασφαλίζουν ότι το minibus θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση στην πάροδο των ετών. Η είσοδος και έξοδος από το όχημα γίνεται πιο εύκολη με την χρήση της πλαϊνής πόρτας, ενώ οι διαθέσιμες πρίζες στο όχημα σάς βοηθούν να διατηρείτε τις συσκευές σας φορτισμένες και έτοιμες για χρήση, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Ford-Transit_minibus (4)

ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τεχνολογία με σκοπό

Το νέο Transit Minibus είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες, που έχουν σχεδιαστεί ώστε να βελτιώνουν την ασφάλεια και την προστασία. Για παράδειγμα, το έξυπνο αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού κάνει τα μεγάλα ταξίδια στην εθνική λιγότερο κουραστικά και βελτιώνει την αποδοτικότητα. Ενώ οι επιλεγόμενες λειτουργίες οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Normal, Slippery, Tow/Haul, και η νέα λειτουργία EcoMode, σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις επιδόσεις ανάλογα με την εργασία και τις συνθήκες. Υπάρχουν επίσης ένα προηγμένο σύστημα πληροφόρησης τυφλών σημείων, μία μπροστινή κάμερα ευρείας προβολής και μία οπίσθια κάμερα, που βελτιώνουν την αντίληψή σας στον δρόμο.

Ford-Transit_minibus (3)

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Αξιόπιστοι κινητήρες

Με μια σειρά προηγμένων κινητήρων Ford EcoBlue 2.0 λίτρων, το Transit Minibus είναι πιο ισχυρό και αποδοτικό από ποτέ. Προσφέροντας έως 170PS, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Οι κινητήρες Ford EcoBlue 2.0 λίτρων πληρούν τα αυστηρά πανευρωπαϊκά πρότυπα εκπομπών ρύπων.

 

Το κλειδί για έναν πιο συνδεδεμένο κόσμο

ford-eu-transit-minibus_FordPass

Το Transit Minibus διατίθεται με ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect1. Το σύστημα ξεκλειδώνει μια σειρά ισχυρών πλεονεκτημάτων, όπως έως και 4G WiFi2 για έως και δέκα συσκευές και ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο3  που μεταδίδονται απευθείας στο σύστημα πλοήγησης SYNC 3. Όταν συνδέεστε στην εφαρμογή FordPass Pro, θα μπορείτε να ελέγχετε αν κλειδώσατε τις πόρτες και, στη συνέχεια, θα μπορείτε να τις κλειδώσετε ή να τις ξεκλειδώσετε από απόσταση. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την κατάσταση έως και πέντε συνδεδεμένων επαγγελματικών οχημάτων, ακόμη και να ελέγξετε αν απαιτείται συντήρηση.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

Η επιχειρηματική εφαρμογή για συνδεδεμένα οχήματα

ford-transit-minibus-eu-07_FPP_

Σχεδιασμένο για επαγγελματικά οχήματα με ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect, η εφαρμογή FordPass Pro σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το μόντεμ σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών. Φροντίζουμε να εξοπλίζουμε όλο και περισσότερα τα νέα μας επαγγελματικά οχήματα με πλήρη συνδεσιμότητα. Επικοινωνήστε με έναν Επίσημο Έμπορο της Ford για να δείτε εάν το όχημά σας είναι συμβατό.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Τεχνολογία που προστατεύει εσάς και τους επιβάτες σας

Ford-Transit_minibus-eu-3_V363T

Το νέο Transit Minibus είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες και έξυπνα συστήματα, που έχουν σχεδιαστεί ώστε να βελτιώνουν την ασφάλεια και την προστασία. Για παράδειγμα, το σύστημα Pre-Collision Assist με ανίχνευση πεζών παρακολουθεί τον δρόμο μπροστά και σάς ειδοποιεί για τυχόν οχήματα ή πεζούς που ενδέχεται να βρεθούν στην πορεία του οχήματός σας. Σε περίπτωση που δεν αντιδράσετε στην ειδοποίηση, το σύστημα μπορεί ακόμη να εφαρμόσει τα φρένα αυτόματα. Επιπλέον, ένα έξυπνο σύστημα συναγερμού σάς βοηθά να διατηρείτε το Transit σας και το περιεχόμενό του ασφαλή.

Επιλέξτε ένα μεταξόνιο, διαλέξτε σειρά.

 

Ford_transit_mini_bus

Χαρακτηριστικά και τεχνικές προδιαγραφές

Ford-Transit_minibus (2)

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά και τις τεχνικές προδιαγραφές αυτού του μοντέλου, εναλλακτικά δείτε το φυλλάδιο.

Αναζητήστε τον κοντινότερο Επίσημο Έμπορο Ford


 

 

 

FORD TRANSIT MINIBUS