Νέο ελαστικό τρέιλερ Cargo 4 HL απο τη Sava

banner-google-news

Τα ελαστικά Sava, η ηγετική μάρκα ελαστικών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, λανσάρει το ελαστικό τρέιλερ Sava Cargo 4 HL για μεγαλύτερη χωρητικότητα φορτίου. Το νέο ελαστικό 385/65R22.5 έχει δυναμικότητα φορτίου 5 τόνων δίνοντας τη δυνατότητα για φορτία 10 τόνων/ ανά άξονα σύμφωνα με τα αυξημένα επιτρεπόμενα όρια βάρους στην Ευρώπη. Εκτός από το πλεονέκτημα της βελτιστοποίησης του ωφέλιμου φορτίο, το νέο ελαστικό προσφέρει αποδοτικότητα καυσίμου, πολλά χιλιόμετρα και φέρει βαθμολόγηση M+S, που απαιτείται στις ευρωπαϊκές χώρες για την πιστοποίηση ως χειμερινό ελαστικό.

Sava-Cargo-4-385-65-R225«Η δυνατότητα του νέου Sava Cargo 4 HL 10 tonne για μεγιστοποίηση του ωφέλιμου φορτίου σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου προσφέρει στους διαχειριστές στόλων αυξημένα κέρδη. Αυτό το στιβαρό ελαστικό προσφέρει καλή χιλιομετρική απόδοση και αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή για τους διαχειριστές στόλων που αναζητούν ένα προϊόν ευρωπαϊκής ποιότητας σε ελκυστική τιμή. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη τα υψηλά επίπεδα αναγομωσιμότητας λόγω της στιβαρής κατασκευής του σκελετού που επίσης βοηθά στη μείωση του λειτουργικού κόστους» δήλωσε ο Benjamin Willot, Director Marketing Commercial Tires Goodyear Europe, Middle East and Africa.

Για υψηλή χιλιομετρική απόδοση και υψηλή αντίσταση στη φθορά το πέλμα διαθέτει έξι φαρδιά και στιβαρά τακούνια με ζιγκ-ζαγκ αυλακώσεις για καλή επίδοση στο φρενάρισμα τόσο σε στεγνό όσο και βρεγμένο οδόστρωμα.

Το ελαστικό 385/65R22.5 έχει ταξινόμηση 164K/158L και υπερηφανεύεται για τη βαθμολογία, βάσει Ευρωπαϊκής ετικέτας, «Β» αναφορικά με την εξοικονόμηση καυσίμου και «C», το κράτημα και το χαμηλό θόρυβο με ένα κύμα στα 69 dB.

Το ελαστικό τρέιλερ Sava Cargo 4 HL σε διάσταση 385/65R22.5, που αντικαθιστά τη βασική έκδοση, έχει τη δυνατότητα αναχάραξης και αναγόμωσης και είναι διαθέσιμο τώρα.