ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ: ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

banner-google-news

Το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. ανατρέπει όλους τους παλιούς μύθους που μιλούν για «κουραστικά και βαρετά» ταξίδια με το λεωφορείο και μας μαθαίνει να απολαμβάνουμε όχι μόνο τον προορισμό αλλά κυρίως την διαδρομή!

bus_xCoach2

Με έναν ανανεωμένο στόλο 276 λεωφορείων, το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ δεν θεωρείται άδικα μια από τις πιο σύγχρονες εταιρείες υπεραστικών μετακινήσεων στην Ελλάδα.  Με τα υπερσύγχρονα λεωφορεία του, κάτοικοι της Κρήτης και επισκέπτες ταξιδεύουν απ’ άκρη σε άκρη, ακόμα και στα πιο δύσβατα ορεινά δίκτυα των νομών, καθώς και σε διαδρομές στη Βόρεια Ελλάδα.

Η μεταφορά επιβατών δεν είναι σίγουρα εύκολη υπόθεση και οι οδηγοί των ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ το γνωρίζουν καλά. Είναι η μεταφορά του πιο ανεκτίμητου «φορτίου» που δεν μπορεί παρά να γίνει με συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, αλλά και με άνεση και συνέπεια στα δρομολόγια. Η πείρα των οδηγών, η καλή γνώση του οχήματός τους και η άριστη επιλογή ελαστικών εξασφαλίζουν όλα τα παραπάνω.

Ο Σταύρος Κουρουπάκης, Προϊστάμενος Κίνησης & Προσωπικού, μας εξηγεί:

 «Λόγω της φύσης του έργου μας, οι απόλυτες προτεραιότητές μας είναι η μέγιστη ασφάλεια των επιβατών μας καθώς και των εργαζομένων μας, η άνεση στο ταξίδι τους και φυσικά η συνέπεια στα δρομολόγιά μας. Τα ελαστικά αποτελούν έναν σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη των στόχων μας. Η μεγάλη πλειοψηφία των μετόχων και των ιδιοκτητών επιλέγει ελαστικά μάρκας MICHELIN, και συγκεκριμένα τον τύπο X COACH Z. Πρόκειται για ελαστικά ειδικά κατασκευασμένα για υπεραστικά λεωφορεία, που προσφέρουν επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο και αυξημένο δείκτη φορτίου σε σχέση με τα απλά ελαστικά. Έτσι καλύπτουν άριστα τις αυξημένες μας ανάγκες σε όλες τις διαδρομές μας».

Bus_people

 Αυξημένος δείκτης φορτίου σε σχέση με τα απλά ελαστικά που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των υπεραστικών λεωφορείων

Με τα ελαστικά MICHELIN X Coach, τα ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ εξασφαλίζουν εξαιρετική πρόσφυση,  μεγάλη χιλιομετρική απόδοση και χαμηλό κόστος ανά χιλιόμετρο, ενώ τα οχήματα δεν καταπονούνται.  Εξίσου σημαντικά για ταξίδια χωρίς άγχος, και για τους οδηγούς και για τους επιβάτες, είναι τα χαμηλά επίπεδα θορύβου και κραδασμών, που επιτυγχάνονται χάρη στο καινοτόμο σκάλισμά τους.  Οι επιβάτες απολαμβάνουν ακόμα και τις μεγαλύτερες διαδρομές και τα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ δεν θυμίζουν σε τίποτα τα ταξίδια με λεωφορεία άλλων εποχών.

Χιλιομετρική απόδοση που υπερβαίνει τις 250.000 χιλιόμετρα


bus-driver

Ο Γιώργος Αρχοντάκης, Προϊστάμενος Τμήματος Διαχείρισης Οχημάτων, μιλά για την προσωπική του εμπειρία:

«Από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να διαβεβαιώσω ότι τα ελαστικά MICHELIN X Coach μπορούν να ξεπεράσουν και τις 250.000 χλμ. Πολύ περισσότερα από τον ανταγωνισμό. Αυτή η απόδοση εξηγεί και υπερκαλύπτει την όποια διαφορά στην τιμή, αφού το κόστος ανά χιλιόμετρο παραμένει πολύ χαμηλό, στα 12 ευρώ ανά 1.000 χιλιόμετρα. Παράλληλα η οδική συμπεριφορά είναι εξαιρετική, προσφέροντας ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες, ακόμη και σε έκτακτες καταστάσεις.
Με τα MICHELIN μπορούμε να είμαστε ήσυχοι, ακόμη και στην σπάνια περίπτωση που συμβεί κάποια ζημιά σε ένα ελαστικό, η οποία δεν μπορεί να επισκευαστεί. Η MICHELIN μας καλύπτει με εγγύηση ζημιάς, μεγιστοποιώντας τα οφέλη σε ένα premium ελαστικό».

                      man travel bus

Ασφάλεια και σιγουριά σε περίπτωση ζημιάς! Το 2021 η MICHELIN αποζημιώνει με βάση την υπολειπόμενη αξία των ελαστικών σε περίπτωση τυχαίας ζημιάς

Ιδιοκτήτες και οδηγοί των ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ έχουν ακόμα έναν σημαντικό λόγο να αισθάνονται ασφαλείς με τα ελαστικά MICHELIN X Coach, αφού έχουν σταθερή και διαρκή υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό της MICHELIN που εκτελεί συχνές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις τους, εξετάζει τα ελαστικά και παρέχει συμβουλές στους οδηγούς ώστε να απολαμβάνουν το μέγιστο από τα ελαστικά τους.

«Με την MICHELIN εκτελώ τα δρομολόγιά μου με ασφάλεια». ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΥΡΑΚΗΣ, Οδηγός ΚΤΕΛ Χανίων–Ρεθύμνου

Το ΚΤΕΛ Χανίων–Ρεθύμνου έχει κατορθώσει να καλύψει πλήρως τους υψηλούς στόχους και τις απαιτήσεις του για ασφάλεια, άνεση, οικονομία και απροβλημάτιστο μεταφορικό έργο. Απολαμβάνοντας ένα μίγμα επιτυχημένων επιλογών, ο Προϊστάμενος Κίνησης και Προσωπικού Στράτος Κουρουπάκης αναφέρει:

«Θα συνεχίσουμε σίγουρα να επιλέγουμε MICHELIN, τόσο για τα υπάρχοντα λεωφορεία, όσο και ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης στα νέα μας λεωφορεία».

MICHELIN X COACH Za333X238_blank12