Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκτύπωση Αποθήκευση ως PDF

VAN SYSTEM

Διεύθυνση:
Σπύρου Πάτση 14, Αθήνα, Ελλάδα
Εταιρικό Προφίλ:

Η ολλανδική εταιρεία VAN SYSTEM – MODULAR VAN STORAGE ήρθε στην Ελλάδα το 2015 και έχει ως αντικείμενο την κατασκευή συστημάτων οργάνωσης εσωτερικών χώρων επαγγελματικών οχημάτων .

Όλα τα συστήματα της είναι δομημένα επάνω σε πατενταρισμένα προφίλ αλουμινίου, τα οποία διαθέτουν υψηλή ανθεκτικότητα, στιβαρότητα κατασκευής και ιδιαίτερα χαμηλό βάρος. Το κάθε σύστημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, και σχεδιάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη με χρήση software τελευταίας τεχνολογίας σε τρισδιάστατα γραφικά. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνει προσφέρουν σε κάθε επαγγελματία εξοικονόμηση χώρου, χρόνου και μια πιο ξεκούραστη εργασία.

Ειδικότερα η VAN SYSTEM προσφέρει μία τεράστια γκάμα εξαρτημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε επαγγελματικό όχημα. Μεταξύ άλλων η εταιρία προτείνει:

  • Μεγάλη γκάμα συρταριών και ραφιών με διαχωριστικά και κουτιά αποθήκευσης
  • Μηχανισμούς συγκράτησης εργαλειοθηκών και βαλιτσών
  • Εργαλειοθήκες και εργαλειοβαλίτσες με ή χωρίς τα απαραίτητα εξαρτήματα
  • Συστήματα συγκράτησης φιαλών

Όλα τα συστήματα, προσφέρουν την υψηλότερη παθητική ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης του αυτοκινήτου. Η VAN SYSTEM πραγματοποιεί δεκάδες crash tests κάθε χρόνο και είναι πιστοποιημένη από την TUV για την ασφάλεια που παρέχουν τα προϊόντα της.

Η εταιρία ΕΡΣΚΑ Α.Ε. ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, αντιπροσωπεύει την εταιρία VAN SYSTEM στην Ελληνική αγορά και έχει αναλάβει την προώθηση, το σχεδιασμό και την τοποθέτηση των συστημάτων της.

Κατηγορία:      
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 34 70 073
Ιστοσελίδα:

Στείλτε το μήνυμά σας απευθείας στην εταιρεία