Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκτύπωση Αποθήκευση ως PDF

ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ

Διεύθυνση:
Αβέρωφ 9, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33, Ελλάδα
Εταιρικό Προφίλ:

Το Συνεργείο μας "Μηχανοτεχνική" ιδρύθηκε το 1988 απο τρείς φίλους και συναδέλφους, όπου αποφάσισαν να ενώσουν, την τότε,  15ετή εμπειρία τους και να συνεργαστούν έχοντας σήμερα 40 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας!

13-650x500

Η εταιρία μας "Μηχανοτεχνική" είναι ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος σύμφωνα με τα πρότυπα της "Mercedes-Benz" όπου διαθέτει αίθουσες υποδοχής, γραφεία, εργαστήρια, αίθουσες αναμονής με δυνατότητα "καθαρής" ορατότητας του εργασιακού χώρου. Η πολυετής εμπειρία μας και προσφορά μας στον χώρο εγγυάται την φερεγγυότητα μας ώς προς την εργασία μας και την αυθεντικότητα των γνήσιων ανταλλακτικών-αξεσουάρ Mercedes-Benz που χρησιμοποιούμε.

DSC03139

Το συνεργείο μας στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και είναι εξειδικευμένο στην επιδιόρθωση στα Φορτηγά-Αυτοκίνητα Mercedes αλλά και στο εμπόριο ανταλλακτικών φορτηγών λεωφορείων και σχολικών. Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης, προετοιμασία ΚΤΕΟ, service, επισκευές κινητήρων-κιβωτίων ταχυτήτων και διαφορικών.Στις άριστα οργανωμένες αποθήκες μαςυπάρχει πληθώρα ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρέτηση σας  στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Κάθε ανταλλακτικό συνοδεύεται απο ΄Δήλωση-Πιστοποίηση συμμόρφωσης προς όλες τις εφαρμοστέες απαιτήσεις απο πιστοποιημένο Δίκτυο-Φορέα , φέρωντας την επισήμανση C.E.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και έχει πλήρη ενημέρωση στο τομέα του επαγγελματικού οχήματος Mercedes-Benz καθώς δεν παραλήπτει να ενημερώνεται για οτιδήποτε νεότερο.

Διαθέτουμε μονάδα ελέγχου κινητήρα (Engine Control Unit), κοινώς ηλεκτρονικό εγκέφαλο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή για τα σύγχρονα αυτοκίνητα και φορτηγά που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών του ηλεκτρικού συστήματος αλλά και άλλων υποσυστημάτων του οχήματος.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2104832951
Ιστοσελίδα:

Στείλτε το μήνυμά σας απευθείας στην εταιρεία