Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκτύπωση Αποθήκευση ως PDF

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΑΣ

Διεύθυνση:
Ορφέως 126, Αθήνα, Ελλάδα
1ο ΧΛΜ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΔΕΛΦΩΝ
Εταιρικό Προφίλ:

Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΑΣ ξεκίνησε σαν μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1964 με σκοπό να καλύψει της μεταφορικές ανάγκες του νομού Βοιωτίας  με τα υψηλότερα πρότυπα. Η μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα αυτό, μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, είτε πρόκειται για ιδιωτικές - εταιρικές μετακομίσεις ή παραδόσεις φορτίων. Λόγω της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Έχουμε ένα εθνικό δίκτυο συνεργατών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε άριστες ασφαλείς και γρήγορες υπηρεσίες από πόρτα σε πόρτα. Είμαστε επικεντρωμένοι στην ανάπτυξη και την παροχή εξατομικευμένων και ευέλικτων λύσεων που ικανοποιούν και ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας.

Η ικανοποίηση και η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Βασική μας προτεραιότητα, η ασφαλής και χωρίς προβλήματα και ζημιές υπηρεσία μεταφορών, σε πολύ προσιτές τιμές. Κάθε μεταφορά ή μετακόμιση προγραμματίζεται και συντονίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Καθημερινά στο πλάι σας στην Αιτωλοακαρνανία, την Βοιωτία, την Εύβοια, την Λοκρίδα, την Μαγνησία, τις Σποράδες (Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος), την Νεμέα και την Κέρκυρα!!!

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2103455008
Ιστοσελίδα:

Στείλτε το μήνυμά σας απευθείας στην εταιρεία