Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκτύπωση Αποθήκευση ως PDF

TRUCK SERVICE

Διεύθυνση:
Ιερά Οδός 95, Αθήνα, Ελλάδα
Εταιρικό Προφίλ:
Ο όμιλος που περιλαμβάνει δύο ελληνικές εταιρείες υποστήριξης επαγγελματικών οχημάτων!!!
TruckService - Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes!!!
KOUSgroup - Εξυπηρέτηση που δεν χωράει ο νους!!!
Στις εγκαταστάσεις του ομίλου "KOUSgroup" υπάρχει όλος ο σύγχρονος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός, ο οποίος και εκσυγχρονίζεται τακτικά. Διαθέτουμε μηχανήματα ΚΤΕΟ, φρενόμετρο, τζογόμετρο, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, ελέγχου & ρύθμισης φώτων, ελέγχου A/C η κλίματος, φανοποιίας, κάρτας ελέγχου καυσαερίων, ελέγχου & πιστοποίησης ταχογράφων (αναλογικών & ψηφιακών) καθώς και τα γνήσια διαγνωστικά μηχανήματα βλαβών της Mercedes. Υπάρχει δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτησης συστημάτων ABS καθώς και πιστοποίησης σε οχήματα που το διαθέτουν. Είμαστε αδειοδοτημένοι για επισκευές - τοποθετήσεις συστημάτων φυσικού αερίου. Ασχολούμαστε με θωρακισμένα οχήματα και είμαστε αντιπρόσωποι εταιρειών θωράκισης και εξειδικευμένοι στα ηλεκτρονικά συστήματα. Οι εργαλειοθήκες του ομίλου είναι εξοπλισμένες με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την νέα γενιά οχημάτων αλλά και για την υποστήριξη ειδικών μετατροπών που μπορεί να προκύψουν σε πολύ εξειδικευμένες περιπτώσεις (συστήματα αέρα - ανάρτησης). Παράλληλα στεγάζονται εργαστήριο αντλιών και μπέκ πετρελαίου, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βαφείο και υπάρχει τμήμα τοποθέτησης, service υδραυλικών πορτών. Διαθέτουμε χώρους υποδοχής και αναμονής με κυλικείο. Επίσης διαθέτουμε χώρους διενέργειας σεμιναρίων.
Η γκάμα του προσωπικού μας περιλαμβάνει όλες τις ειδικότητες στους τομείς του μηχανολογικού, ηλεκτρολογικού, ηλεκτρονικού, μηχανικού τομέα καθώς και φανοποιίας. Πριν την παραλαβή - παράδοση του οχήματος σας μέσω ειδικού εντύπου του ομίλου μας γίνεται ο έλεγχος και η ενημέρωση σχετικά με το όχημα σας από τον τεχνικό διαγνώστη.
Δουλεύουμε βάσει προδιαγραφών Mercedes. Χρησιμοποιούμε «γνήσια» ή «after-market» ανταλλακτικά ανάλογα με τις ανάγκες και την προτίμηση σας. Στα καινούργια ανταλλακτικά «γνήσια» ή «after-market» παρέχουμε εγγύηση 1 έτους. Μπορούμε επίσης πάντα με την δική σας συγκατάθεση να χρησιμοποιήσουμε και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Σας ενημερώνουμε βεβαίως πάντα για το τι είναι προτιμότερο σε σχέση με την διάρκεια ζωής και το κόστος. Έχουμε την δυνατότητα άμεσων παραγγελιών από τις κεντρικές αποθήκες της "Mercedes-Benz" για την δική σας εξυπηρέτηση. Με ένα απόλυτα ικανοποιητικό στοκ ανταλλακτικών και γνησίων αξεσουάρ δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε αλλού.
Μας χαρακτηρίζουν τα στοιχεία της αντιπροσωπείας χωρίς όμως την καθυστέρηση και την γραφειοκρατία. Ελέγχουμε το όχημα σας βάσει προδιαγραφών «ΚΤΕΟ» και σας ενημερώνουμε γενικώς για το τι χρειάζεται και πόσο σημαντικό είναι το κάθε τι. Σε κάθε service διεξάγονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι που αναγράφονται στην καρτέλα που σας παραθέτουμε, βάσει προδιαγραφών Mercedes. Έτσι ενημερώνεστε για τις απαραίτητες ή όχι μελλοντικές συντηρήσεις του οχήματος σας καθώς και για το κόστος αυτών.
Η εκπαίδευση στον όμιλο μας είναι υποχρεωτική. Μόνο άρτια εκπαιδευμένοι υπάλληλοι συνεργείου με πλήρεις γνώσεις των κορυφαίων τεχνολογιών αυτοκινήτου της Mercedes μπορούν να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό το προσωπικό μας να έχει πάντα τις πλέον πρόσφατες γνώσεις. Για τη σωστή διάγνωση και συντήρηση είναι απαραίτητα τα κατάλληλα όργανα μετρήσεων και δοκιμών, όπως και η πλέον πρόσφατη βιβλιογραφία συνεργείου. Για το λόγο αυτό, παρακολουθούμε τα απαραίτητα εκπαιδευτικά προγράμματα της Mercedes καθώς και άλλων κατασκευαστών που προσφέρουν ευκαιρίες εκπαίδευσης και περαιτέρω ανάπτυξης τόσο στις βασικές όσο και σε πιο εξειδικευμένες γνώσεις.
Το προσωπικό μας & στις 2 εταιρείες του ομίλου “KOUSgroup” είναι εκπαιδευμένο και ενημερωμένο βάσει προδιαγραφών Mercedes και ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω σεμιναρίων που πραγματοποιούνται πάνω σε όλους τους τομείς των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes και όχι μόνο.
Οι εταιρείες του ομίλου ασχολούνται εκτεταμένα με τις εισαγωγές επαγγελματικών οχημάτων. Παρέχουμε επαγγελματικά οχήματα προς πώληση σε άριστη κατάσταση. Διαφορά μας είναι η ποιότητα αλλά και οι προσιτές τιμές. Κοιτάζουμε τον επαγγελματία στα μάτια μεριμνώντας διά το συμφέρον του καλύπτοντας τις ανάγκες του. Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της εποχής παρέχουμε ευκολίες πληρωμής. Ταυτόχρονα ασχολούμαστε και με ανταλλαγές οχημάτων προσφέροντας στους συνεργάτες μας δυνατότητες αναβάθμισης του στόλου των επαγγελματικών οχημάτων που διαθέτουν. Παροχές όπως η παράδοση και παραλαβή οχημάτων, η φύλαξη, η 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση καθώς και η εγγύηση στις εργασίες και στα ανταλλακτικά μας διακρίνουν. Τέλος καλύπτουμε με εγγύηση (βασικών μηχανικών τμημάτων) ενός έτους τα οχήματα που εισάγουμε ή ανταλλάσσουμε.
Το πρότυπο του "ISO 9001" για τις δραστηριότητες "Παροχή Υπηρεσιών Σέρβις και Εμπορία Ανταλλακτικών και Οχημάτων" χρησιμοποιείται και από τις δύο εταιρείες του ομίλου "KOUSgroup" με απόλυτη σχολαστικότητα με στόχο την συνεχή βελτίωση.
Η εγγύηση παροχής υπηρεσιών αξιοπιστίας και γρήγορης εξυπηρέτησης, μέσω δικτύου συνεργασίας και υποστήριξης σε πανελλαδικό τομέα, εξασφαλίζει την επίλυση όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν για το όχημα σας.
H εταιρεία TRUCKSERVICE του ομίλου KOUSgroup έχει ιστορία και πορεία από το 1956. Γνωστή πολύ παλαιότερα ως “Συνεργείο - Σέρβις Φορτηγών ( TruckService "ΚΩΣΤΑΚΗΣ") τιμής ένεκεν στον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Κουσιορή, με την πάροδο των χρόνων σταδιακά έγινε γνωστή στο πανελλήνιο σαν TRUCKSERVICE και μέχρι και σήμερα κατέχει την κορυφαία θέση στον τομέα των ανεξάρτητων συνεργείων επαγγελματικών οχημάτων της γερμανικής φίρμας Mercedes στην Ελλάδα. Κυρίαρχα στοιχεία είναι ο αυθεντικός ελληνικός χαρακτήρας με γερμανικές προδιαγραφές, ο σεβασμός στον πελάτη και η εξυπηρέτηση χωρίς χρονοτριβές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο διαδίκτυο καθώς και στην αντίστοιχη ενότητα https://kousgroup.gr/social/ υπάρχεί φωτογραφικό υλικό που αντικατοπτρίζει αρτιότατα τον κυρίαρχο ρόλο της TRUCKSERVICE του ομίλου KOUSgroup στον χώρο των επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα και όχι μόνο. 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα sites www.truckservice.gr η www.kousgroup.gr
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2103463314 , 210 3463314
Ιστοσελίδα:

Στείλτε το μήνυμά σας απευθείας στην εταιρεία