Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκτύπωση Αποθήκευση ως PDF

FILIPPAS LTD – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ «Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ» ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΑΝΑΦΗ

Διεύθυνση:
Καρτεραδος 847 00, Θήρα, Ελλάδα
Χώρα Ανάφης, 84009 Ανάφη
Εταιρικό Προφίλ:

Η εταιρία FILIPPAS λειτουργεί πάνω από 25 χρόνια στο χώρο των μεταφορών προϊόντων και των ψυγειομεταφορών. Οι κεντρικές αποθήκες της βρίσκονται στην Αθήνα και έχει υποκαταστήματα στη Σαντορίνη, την Ανάφη και την Κρήτη (Ηράκλειο).

Η πείρα αλλά και ο επαγγελματισμός που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μπορούν να εγγυηθούν μια άψογη συνεργασία αλλά και την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων σας στους πελάτες σας.

Οι απαιτήσεις μεταφορών προϊόντων αλλά και τα πρότυπα αριστοποίησης και διαχείριση της πελατειακής βάσης απαιτούν κάτι περισσότερο από ένα απλό φορτηγό και μια απλή μεταφορά.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα μεταφορών υπηρεσιών υψηλής στάθμης και να συμβάλλουμε έτσι στην αλυσίδα εφοδιαστικής διαχείρισης της εταιρείας σας.

Η βάση της επιτυχίας της ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ, όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στον κλάδο μεταφορών προϊόντων είναι το δίπτυχο εξοπλισμός και στελέχη.

Κύριο μέλημα μας είναι η κατοχή όσο το δυνατόν πιο καινούργιων και τεχνολογικά εκμοντερνισμένων φορτηγών αυτοκινήτων και εγκαταστάσεων καθώς και ικανών στελεχών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εταιρείας σας.

Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την κάθε σας μεταφορική ανάγκη και να σας βοηθήσει να προσφέρετε όσο το δυνατόν καλύτερο προϊόν στους δικούς σας πελάτες.

Η εμπειρία, η γνώση και ο επαγγελματισμός μας εξοπλίζουν κατάλληλα ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας.

Listing Tags:   
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2286025854 - 6972261888
Ιστοσελίδα:

Στείλτε το μήνυμά σας απευθείας στην εταιρεία