Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκτύπωση Αποθήκευση ως PDF

ELECTRA HELLAS S.A.

Διεύθυνση:
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 246, Καλλιθέα 176 72, Ελλάδα
Εταιρικό Προφίλ:
Η ιστορία της Electra Hella’s S.A. συνδέεται στενά με την ανάπτυξη της αγοράς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει μεγάλους κατασκευαστές και συσκευαστές. Συνεργάζεται με τους πιο σημαντικούς εισαγωγείς και διανομείς της χώρας. Από το 1995 η Electra Hella’s S.A. έχει συνεταιριστεί με τη Γερμανική HELLA GmbH & Co. KGaA, κυρίαρχη εταιρεία στον τομέα της κατασκευής ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων.

O επιχειρηματικός στόχoς της Electra Hella’s S.A. είναι η αντιπροσώπευση σημαντικών πρoμηθευτών της αυτoκινητoβιoμηχανίας. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μπορεί να ικανoπoιήσει τις απαιτήσεις των πελατών και των προμηθευτών με επαγγελματισμό και απoτελεσματικότητα.

Το προσωπικό της εταιρείας πλαισιώνεται από 12 έμπειρους συνεργάτες. Διαθέτει τεχνικό τμήμα για σεμινάρια και ενημερώσεις προϊόντων, επίλυση θεμάτων εγγυήσεων, τμήμα marketing καθώς και επιθεωρητές πωλήσεων.

Image module

Η εταιρεία έχει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της Ελλάδος.

Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος, προσφέρουμε διαγνωστικά μηχανήματα, ηλεκτρονικό /ηλεκτρολογικό υλικό αλλά και συμβουλές για τις σύγχρονες τεχνολογίες των ηλεκτρικών και των υβριδικών οχημάτων.
Από τις αρχές της δεκαετίας του 2010 η εταιρεία παρέχει συμβουλές και προϊόντα για παρακολούθηση, ενημέρωση, ανταλλαγή ηλεκτρονικών πληροφοριών σε στόλους οχημάτων.

Κατηγορία:   
Listing Tags:   
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2109531690
Ιστοσελίδα:

Στείλτε το μήνυμά σας απευθείας στην εταιρεία