Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκτύπωση Αποθήκευση ως PDF

Ε.Ι. ΖΥΓΟΥΡΗΣ

Διεύθυνση:
Λ.ΝΑΤΟ - ΘΕΣΗ ΠΗΛΙΧΟ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Εταιρικό Προφίλ:

Η εταιρία Ε.Ι. ΖΥΓΟΥΡΗΣ ,δραστηριοποιείται στον κλάδο της κατασκευής αμαξωμάτων από το 1935.Εδρεύει στην Καλαμάτα ,σε ιδιόκτητο χώρο επιφάνειας 15.000 τ.μ. , διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και στελεχώνεται από εμπειρότατο και ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, ενώ παράλληλα εφαρμόζει Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2000.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Σωτήρη Ζυγούρη , με αντικείμενο τότε την κατασκευή αμαξών. Στην συνέχεια ανέλαβε ο Ιωάννης Ζυγούρης και σήμερα συνεχίζει την μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση ο Ευστάθιος Ζυγούρης.

Στην εκτεταμένη πορεία της , η εταιρία έγινε μοχλός των εξελίξεων της ελληνικής βιομηχανίας αμαξωμάτων , εισάγοντας καινοτομικές λύσεις, αξιοποιώντας σύγχρονα υλικά , χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές συγκολλήσεων και συναρμολόγησης με ρομποτικές γραμμές αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα των κατασκευών. Παράλληλα εισήλθε δυναμικά και στον χώρο της κατασκευής βυτίων υγρών φορτίων και καυσίμων, έτσι ώστε σήμερα διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα πρωτοποριακών -  ανταγωνιστικών προϊόντων που καλύπτουν ευρύτατο φάσμα εφαρμογών στο κλάδο των μεταφορών.

...απο το 1935 εως και σήμερα

Με εμπειρία 70 και πλέον χρόνων , πλούσιο κατασκευαστικό έργο και όραμα για το μέλλον , η εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και διευρύνει διαρκώς    την εμβέλεια της στο βαλκανικό και ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο , προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της , οι οποίοι την στηρίζουν διαχρονικά με την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους

...οδηγώντας τις εξελίξεις

Η εταιρία Ε.Ι. ΖΥΓΟΥΡΗΣ  επενδύει στον εκσυγχρονισμό με την εγκατάσταση ρομποτικών γραμμών παραγωγής συγκόλλησης ,καθώς και CNC μηχανημάτων έχοντας ως στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και την βέλτιστη ποιότητα.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2721069128-2105572094
Ιστοσελίδα:

Στείλτε το μήνυμά σας απευθείας στην εταιρεία