Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκτύπωση Αποθήκευση ως PDF

ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε

Διεύθυνση:
ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 19600 ΘΕΣΗ ΝΤΡΑΖΕΖΑ
Εταιρικό Προφίλ:

Η εταιρεία μας ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1984 και εδώ και 20 χρόνια ακολουθεί μια πορεία αναγνώρισης και καθολικής καταξίωσης στο χώρο της επισκευής φορτηγών οχημάτων VOLVO.

Το 1996 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Ευρωπαικών προδιαγραφών στην Μάνδρα Αττικής. Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν εμβαδόν 2500 τ.μ. και είναι εξοπλισμένες με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εξοπλισμό.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από 28 τεχνίτες και βοηθούς τεχνιτών και 7 υπαλλήλους για τις υπόλοιπες διοικητικές υπηρεσίες. Όλοι οι τεχνίτες είναι άριστα καταρτισμένοι με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που αφορούν τον κλάδο της επισκευής και ενημέρωσης σε φορτηγά VOLVO και είναι σε θέση να σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Από το 1998 η εταιρεία μας λειτουργεί έχοντας πιστοποιηθεί με ISO 9001 εξασφαλίζοντας στους πελάτες της άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας, ταχύτερη εξυπηρέτηση και πολλές παροχές.

Όταν αγοράζεις ένα φορτηγό Volvo, δεν αγοράζεις μόνο το φορτηγό, αλλά και τη δέσμευση της ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ για:

  • Ασφαλή οδήγηση
  • Οικονομική Μεταφορά και
  • Συνεχή λειτουργία του οχήματος

Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo. Γιατί μόνο με τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo μπορούμε και υποστηρίζουμε το φορτηγό και τις ανάγκες σας στη μεταφορά.

Για τον ίδιο λόγο που επιλέγεις επαγγελματικό όχημα Volvo λοιπόν, επιλέγεις και γνήσια ανταλλακτικά Volvo και κατ’ επέκταση την ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ προκειμένου να είναι σωστή, οικονομική και συνεχής η λειτουργία του φορτηγού σου.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ είναι ο μεγαλύτερος επισκευαστής της Volvo στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα Γνήσιων Ανταλλακτικών Volvo στην αγορά (διαθεσιμότητα ανταλλακτικών 94,9%, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Volvo Parts Co.). Έτσι εγγυάται τη διαθεσιμότητα των περισσότερων ανταλλακτικών που θα χρειαστεί το Φορτηγό σας. Ως μέλος του επίσημου δικτύου επισκευαστών της Volvo εγγυάται την άμεση παραγγελία και παράδοση του ανταλλακτικού σας.

Listing Tags:         
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2105551602 , 2105551563
Ιστοσελίδα:

Στείλτε το μήνυμά σας απευθείας στην εταιρεία