Ένα θεαματικό OPEN WEEKEND επεφύλαξε η Mercedes-Benz για τους επαγγελματίες!

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Το Σαββατοκύριακο 30/9 – 1/10 η Mercedes-Benz Ελλάς πραγματοποίησε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο OPEN WEEKEND αφιερωμένο στα επαγγελματικά της οχήματα.

Στον εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο του Van & Truck Center, στις εγκαταστάσεις της, καλωσόρισε τους φίλους επαγγελματίες, παρουσιάζοντάς τους την πληρέστερη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων που έχει να επιδείξει μάρκα στην κατηγορία αυτή. Από το σκληροτράχηλο Unimog, τη ναυαρχίδα του στόλου των επαγγελματικών οχημάτων το Actros, το λειτουργικό Atego, τον πρωταγωνιστή των βαρέων διανομών Αntos μέχρι το νέο μέλος της οικογένειας της Mercedes-Benz Ελλάς, το Fuso Canter. Και από το πολυδιάστατο Sprinter, το διάσημο Vito μέχρι το ευέλικτο Citan, όλα τα αστέρια ήταν εκεί.

Mercedes-Benz-Openweekend-05

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τόσα επαγγελματικά μοντέλα συγκεντρωμένα σε μία έκθεση, πολλά από τα οποία ήταν μετασκευασμένα, όπως το Arocs σε ανατρεπόμενο αλλά και απορριματοφόρο ή τα ψυγεία FUSO & Sprinter, αλλά και να δοκιμάσουν φορτωμένα, σε πραγματικές συνθήκες το μοντέλο της επιλογής τους με highlight ένα Actros 1848LS με φορτωμένο επικαθήμενο.

Mercedes-Benz-Openweekend-03

Οι Σύμβουλοι Πωλήσεων παρείχαν πλήρη ενημέρωση για τα οχήματα αλλά και για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της Mercedes-Benz, τα χρηματοδοτικά της προγράμματα και τις υπηρεσίες After-Sales. Δυναμική παρουσία στην έκθεση είχε και το Truckstore με τα πιστοποιημένα μεταχειρισμένα επαγγελματικά του οχήματα.

Mercedes-Benz-Openweekend-02

Open Weekend_1_1200x628

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ