Χορηγοί Επικοινωνίας

Χορηγοί Επικοινωνίας YouTruck Fiesta European Edition

ACTION24_new_logob

Το Action24 ξεκίνησε ως αθλητικό κανάλι, το μοναδικό που προβάλλει αγώνες κορυφαίων ξένων πρωταθλημάτων στην ελεύθερη τηλεόραση, ενώ από πέρσι απέκτησε και ενημερωτικό περιεχόμενο. Φέτος, στο νέο του πρόγραμμα, συνδυάζει το πλούσιο αθλητικό θέαμα, την έγκυρη ουσιαστική ενημέρωση και ένα πρωτότυπο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.


zougla-logo_mov_2016 (Medium)


Χορηγοί Επικοινωνίας YouTruck Fiesta Summer Edition

kritikos 887_logoΟ στόχος του Κρητικού 88,7 είναι η ανάδειξη της κρητικής μουσικής παράδοσης, καθώς και η προβολή των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων.

Ο Κρητικός 88.7 εκπέμπει ζωντανά στην συχνότητα 88.7 βόρεια & νότια του νομού Ηρακλείου και στο 70% της υπόλοιπης Κρήτης ενώ παράλληλα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμα του, 24 ώρες το 24ωρο, μέσα από την ηλεκτρονική του σελίδα, www.kritikosfm.gr

Από το 1998 μέχρι και σήμερα μεταδίδει επιλεγμένη κρητική μουσική από παλιούς και νεότερους καλλιτέχνες πάντα με σεβασμό στην κρητική μουσική παράδοση του καλύπτοντας ένα ευρύ κοινό από 15 έως 75 χρονών.

Ο Κρητικός 88.7 στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου στα στούντιο που διαθέτει μπορούν να φιλοξενηθούν συγκροτήματα και καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής, ζωντανά.


logo_lampsi_aftoΟ Λάμψη 92,9 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού κυρίως αλλά και διεθνούς ρεπερτορίου, που παράλληλα ψυχαγωγεί και ενημερώνει το κοινό του για τα δρώμενα της πόλης. Το κοινό του Σταθμού αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλογία περίπου 60% γυναίκες και 40% άνδρες. Το κοινό μας κατανέμεται κατά κύριο λόγο στο ηλικιακό γκρούπ από 18 μέχρι 44 ετών, με παράλληλη σημαντική διείσδυση στις ηλικίες 13 -17 & 45 -54. Οι ακροατές του Λάμψη 92,9 έχουν σε ποσοστό 70 % ανώτατη & ανώτερη μόρφωση, ενώ το 60% περίπου αυτών, ανήκει στις τρείς ανώτερες κοινωνικό-οικονομικές τάξεις.


YDROGEIOS-2017O ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 FM κατατάσσεται στα δέκα μεγαλύτερα ελληνικά μουσικά ραδιόφωνα της Ελλάδας.

Είναι ένας ψυχαγωγικός, μουσικός σταθμός, που μοναδικός του στόχος είναι να κρατάει στους ακροατές του την καλύτερη παρέα όλο το 24ωρο!

Εξοπλισμένος με τα καλύτερα μηχανήματα , γι΄αυτό και ξεχωρίζει για τον πολύ καλό ήχο του. Το πρόγραμμα του σταθμού είναι προσαρμοσμένο στις επιθυμίες του κοινού για να ικανοποιεί μικρά κ μεγάλα παιδιά κάθε στιγμή!
Ξεχωρίζει για την καλή και σωστή μουσική, με βασικό του πλεονέκτημα τον καλό ήχο και τη μεγάλη εμβέλεια του. Η μουσική μας ενεργεία επιθυμούμε να φτάνει παντα σε εσάς.

Απο τον Οκτώβρη του 1998 O ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 FM έχει καταξιωθεί στους ακροατές της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Κρήτης, στοιχεία τα οποία τον ανέβασαν στην κορυφή των προτιμήσεων του ακροαματικού κοινού στην κατηγορία του.
Το πρόγραμμα πλαισιώνουν οι μουσικές παραγωγές από τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς της Κρήτης με την συμμετοχή πάντα του ακροατή.

O ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 FM πρωτοπορεί και εκσυγχρονίζεται στον τομέα του για εσάς. Προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες ενώ πάντα διατηρεί την θερμή προσωπική επαφή με τον φίλο ακροατή!

Σήμερα βρισκόμαστε στο σημείο εκείνο όπου μας επιτρέπεται να πούμε ότι το ραδιόφωνο «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9» είναι ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός στον νομό Ηρακλείου, στις  ηλικίες 16 – 45, σύμφωνα με τις μετρήσεις της MRB VPRC & METRON ANALYSIS (κάνουν τις κρατικές μετρήσεις). Επίσης το ίδιο απέδειξαν και οι πρόσφατες μετρήσεις τις εταιρίας yougallop.com, που πραγματοποίησε έρευνα σε 500 άτομα στο Ηράκλειο.

Ο «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9», έχοντας πάντα κοντά του τους ακροατές του, διοργανώνει αρκετά συχνά πάρτυ εγκαίνια και διάφορα event σε καταστήματα, εμπορικά κέντρα και παραλίες, με τεράστια πάντα επιτυχία.

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου, (μουσική – στολισμός – προβολή – ζωντανή μετάδοση) την οργάνωση και κάλυψη, εγκαινίων, γενεθλείων ή οποιασδήποτε εκδήλωσης.


KRHTHTV

Η «ΚΡΗΤΗ TV» είναι ένα αληθινά κρητικό κανάλι, που, όπως και τα άλλα Μέσα μας, έχει μοναδικό σημείο αναφοράς το νησί μας, την Κρήτη, και τους πολίτες του.

Στόχος μας είναι η βελτίωσή μας σε όλους τους τομείς.
Βελτιώνουμε πραγματικά τη λειτουργία και τις επιδράσεις της τηλεόρασής μας ταυτόχρονα και ανάλογα με την ανάπτυξη του κοινού που μας παρακολουθεί, αλλά και της κρητικής κοινωνίας μέσα στην οποία λειτουργούμε. Καμία μιζέρια, κανένα πλέγμα, καμία υπερβολή, καμία έπαρση.

Ο θεατής της «ΚΡΗΤΗ TV» θέλουμε να νιώθει Κρητικός, και αυτό είναι επιδίωξη αλλά και ικανοποίηση για μας.

Διαπίστωση όλων, πλέον, είναι ότι ενισχύεται η παρουσία αλλά και η αναγκαιότητα λειτουργίας των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, που συμβαδίζουν απόλυτα με τη γενικότερη ανάπτυξη των περιφερειών και με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι το μέλλον της περιφερειακής τηλεόρασης προοιωνίζεται ελπιδοφόρο, αν, βεβαίως, οι τηλεοπτικοί σταθμοί ανταποκριθούν έγκαιρα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του κοινού τους. Η οικονομική κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία.

NK_PORTAL_LOGOeΑυτό ακριβώς κάνουμε. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον η «ΚΡΗΤΗ TV», το ΡΑΔΙΟ 98,4 FM και η παγκρήτια ημερήσια εφημερίδα «ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ» διαμορφώνουν καθαρές σχέσεις με το κοινό τους, τους διαφημιστές και τους διαφημιζόμενους, μέσα από σύγχρονη και άρτια οργάνωση των υπηρεσιών τους και τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων.

Ανεξάρτητοι και αυτοδύναμοι, θα διατηρήσουμε τη δυναμική που μας έφερε στην κορυφή και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια την ανοδική πορεία μας.


A2E39EB55EAC4CF298F1BC10808D8DB9

O ALPHA FM «χτυπάει» στην καρδιά του Νομού Ρεθύμνου, στο κέντρο της Κρήτης.
Εκπέμπει στην συχνότητα 104,7 MHz στην μπάντα των FM. Το ισχυρό και διαυγές του σήμα καλύπτει το σύνολο του Νομού Ρεθύμνου αλλά και ένα ευρύ φάσμα του Νομού Χανίων. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις μέσα στην πόλη στην Πανεπιστημίου Κρήτης 8, αποτελούνται από δύο studio, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για «on air» μετάδοση, ενώ το δεύτερο – βοηθητικό studio για εγγραφές και παραγωγές διαφημιστικών spot, εκπομπών και συνεντεύξεις καλεσμένων. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να τον ακούνε σε όλο τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκονται μέσω του διαδικτύου στην διεύθυνση www.alpha1047.gr

Στελεχώνεται από ανθρώπους λάτρεις του ραδιοφώνου, οι οποίοι προσπαθούν με ένα μουσικό πρόγραμμα ποιοτικής ελληνικής και ξένης μουσικής να φιλοξενήσουν πάντα στον «αέρα» μεγάλες ποικιλίες μουσικών προϊόντων.

Η διεύθυνση του σταθμού όντας κοντά στον επιχειρηματία δημιουργεί όλα αυτά τα χρόνια στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες, χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα του προγράμματος και προσπαθώντας συνεχώς να κρατάει το κοινό προσηλωμένο στους 104.7, μέσω των ζωντανών εκπομπών του και των συνεργασιών που πετυχαίνει.

Με την αποκλειστική συνεργασία του με τον SFERA 102.2 , για τον νομό του Ρεθύμνου, έχει καταφέρει να ακούγονται μέσα από την συχνότητα του μερικά από τα κορυφαία ραδιοφωνικά ονόματα της Αθήνας, όπως Βαγγέλης Περρής, Ναταλία Γερμανού, Μαριάντα Πιερίδη και άλλοι πολλοί.

Προσπαθούμε συνεχώς και ασταμάτητα, ώστε να παρουσιάζουμε κάτι διαφορετικό στον «αέρα» του Ρεθύμνου και νομίζουμε ότι το πετυχαίνουμε, επειδή ο ALPHA FM βασίζεται στην αγάπη για την μουσική, την επικοινωνία με τους ακροατές και τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει.Από το 1994 το slogan του σταθμού είναι ΄΄ΑΚΟΥ ΔΥΝΑΤΑ, ΑΚΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΑ΄΄, αυτή η δύναμη και η μοναδικότητα είναι που μας επιτρέπει να κρατάμε ζωντανό το ραδιόφωνο του Ρεθύμνου.

To ALPHA είναι ένας όρος διάκρισης και γι’ αυτό το επιλέξαμε για την επωνυμία μας, για να μας θυμίζει πάντα τον στόχο μας …να ξεχωρίζουμε.Αγαπάμε ραδιόφωνο, αγαπάμε μουσική, με αυτή την αγάπη ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε στην τοπική κοινωνία την στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια που μας έχει καταξιώσει με την προτίμησή της.


Ο Σταθμός

magicfmΑπό το 1993 ο Magic Fm μπήκε δυναμικά στο χώρο του χανιώτικου ραδιοφώνου , δίνοντας ένα άλλο αέρα στα ερτζιανά και κάτι το ξεχωριστό ακόμα και στον πιο απαιτητικό ακροατή.

Με έδρα την Κίσσαμο και σε ιδιόκτητα κτίρια , ξεκίνησε την λειτουργία του τον Αύγουστο του 1993. Μέχρι τον Ιανουάριο του 1994 τοποθετήθηκαν 4 αναμεταδότες καλύπτοντας έτσι όλο τον νομό Χανίων, την Νότια Κρήτη, το Ρέθυμνο, την Νότια Πελοπόννησο και ένα μεγάλο μέρος των Κυκλάδων, αποκτώντας  ένα τεράστιο ακροατήριο καθώς και μια ξεχωριστή αγάπη για τον σταθμό που τον έφεραν στις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας.

Τον Φεβρουάριο του 1996 επεκτείνεται με νέα Studio στην πόλη των Χανίων και επενδύει στην σύγχρονη τεχνολογία εκπομπής, ποιότητας ήχου, και σύγχρονης επικοινωνίας των ακροατών, παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στην σύγχρονη τεχνολογία…

Τον Αύγουστο του 1997, o Magic fm εκπέμπει και στο Internet με Windows Media Streaming στα 6 kbps..!

Σήμερα ο Magic fm είναι από τους πλέον διάσημους σταθμούς στο διαδίκτυο, με χιλιάδες ακροατές απ’ όλο τον κόσμο με την καλύτερη ακουστικά ποιότητα 128 kbps με Windows Media Server της εταιρίας Streamwithq.gr

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις… και είμαστε έτοιμοι για το ψηφιακό ραδιόφωνο στην Ελλάδα, αλλά και πολύ σύντομα την εκπομπή μας από τον ελληνικό δορυφόρο.


megalonisos_logo_kataxorisis

Το Ράδιο Μεγαλόνησος εκπέμπει στους 89,8 Fm Stereo από το 1999, σεβόμενο πάντα την αυθεντική παραδοσιακή κρητική μουσική. Στόχος του είναι να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανή την μουσική παράδοση του τόπου μας, να την κάνουμε γνωστή πέρα από τα σύνορα της Κρήτης, αλλά και να τηνμεταλαμπαδεύσουμε στις νεότερες γενιές, στους νεότερους καλλιτέχνες και μουσικούς δημιουργούς. Ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και υποστήριξή σας. Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με περισσότερο ενθουσιασμό το έργο μας.Καλές ακροάσεις!!!


parapolitika logo+site-02 (Medium)

Τα Παραπολιτικά Ρεθύμνου 102,4 αλλάζουν τις καθημερινές σας συνήθειες και από νωρίς το πρωί σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε όλες τις εξελίξεις και τα γεγονότα όπως τα καταγράφουν, τα μεταδίδουν και τα σχολιάζουν άμεσα και με εγκυρότητα οι κορυφαίοι δημοσιογράφοι από την συχνότητα των 102,4
Ένα δυναμικό ραδιόφωνο μπαίνει στη μάχη της ενημέρωσης με νέα πρόσωπα, έμπειρους δημοσιογράφους και δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς οι οποίοι εντάσσονται στη μεγάλη παρέα της πόλης. Την παρέα των Παραπολιτικών! Κι ακόμη ψυχαγωγία με χιούμορ, καυστικά σχόλια και πολλές εκπλήξεις στο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού.


athletic radio logoΟ Αthletic Radio 104,2 εξέπεμψε για πρώτη φορά στις 6 Μαΐου 2005. Από την πρώτη στιγμή έγινε ο “ γηπεδούχος ” σταθμός του Ηρακλείου παίζοντας μπάλα στην έδρα των  φιλάθλων του νομού μας.

Ξεχώρισε για την παρεμβατική του συμπεριφορά και για την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση. Σημαντικά γεγονότα που έγιναν σημεία αναφοράς στον Ηρακλειώτικο αθλητισμό, μεταδόθηκαν από την συχνότητα του Athletic Radio.

Ο σταθμός μας από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε γιατί βρέθηκε κοντά στα σωματεία του Ηρακλείου δίνοντας βήμα σε όλους τους παράγοντες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα μέσα από τις ζωντανές μεταδόσεις ο σταθμός ακούστηκε από κάθε γήπεδο του νομού Ηρακλείου και της Κρήτης. Ο Athletic Radio βρέθηκε από το Παγκρήτιο Στάδιο μέχρι και το Τυμπάκι και από την Μεσσαρά μέχρι και τα Χανιά και την Ιεράπετρα.

Στόχος πάντα του σταθμού μας είναι η καλύτερη και πιο έγκυρη ενημέρωση. Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν από τις 8.00 το πρωί και ανά μια ώρα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων ενώ από τις 8.30 και ανα ώρα πάλι δελτία με την τοπική αθλητική επικαιρότητα.

Το Σαββατοκύριακο ανήκει στις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων από Α’ Εθνική μέχρι Γ’τοπικό, αφού ο Athletic Radio 104,2 FM σας προσφέρει πολύωρες εκπομπές με συνδέσεις από όλα τα γήπεδα του Ηρακλείου.

Η ανάγκη, τόσο η δική μας όσο και των ακροατών για πληρέστερη ενημερωτική κάλυψη-πέρα από τα αθλητικά δρώμενα-οδήγησε στην δικτύωση με τον real fm. Έτσι από τις 7 Ιανουαρίου, οι Ηρακλειώτες έχουν την δυνατότητα να ακούν ζωντανά τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Γιώργο Τράγκα και τον Γιώργο Γεωργίου μέσα από την συχνότητα μας, έτσι όπως δεν τους έχουν ξαναδεί ποτέ.


Super 904 Logo

Super 904 – Ο Νο1 σταθμός για την ξένη μουσική στην Κρήτη

 

 

 

 

 


959 rethimno

Fly 95,9 Ρεθυμνο