Παρουσίαση YouTruck Fiesta 2016

Η εταιρία Future Publishing & Consulting, ανακοινώνει την διεξαγωγή του 3ου YouTruck Fiesta 2016 που θα διεξαχθεί στο αεροδρόμιο «ΙΚΑΡΟΣ» στην Κωπαϊδα Θηβών, στις 1 & 2 Οκτωβρίου.

pano-2016-youtruckfiesta

Η μεγαλύτερη γιορτή για το επαγγελματικό όχημα και τον επαγγελματία οδηγό επιστρέφει το 2016 σε μια special edition για τους λάτρεις των φορτηγών. Σε νέο χώρο 130 στρεμμάτων, ειδικά διαμορφωμένο ώστε να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες των εκθετών, των αυτοκινητιστών και του κοινού, και με ανανεωμένο ύφος η φετινή διοργάνωση θα έχει ακόμα πιο γιορτινό χαρακτήρα και αναμένεται πιο συναρπαστική από ποτέ. Σας περιμένουμε σε μια πραγματική γιορτή, μια πολυμορφική έκθεση με παράλληλες εκδηλώσεις, guest stars, συναρπαστικά shows, διαγωνισμούς φορτηγών, αγωνιστικά δρώμενα και πολλά άλλα.

afisa2016-youtruckfiestaΧρόνο με τον χρόνο το YouTruck Fiesta κερδίζει επάξια την εμπιστοσύνη των εταιριών του κλάδου που επιλέγουν μια άρτια και ποιοτική διοργάνωση για την παρουσίαση και επικοινωνία των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Η ομάδα μας βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση και υλοποιεί κάθε χρόνο βελτιωμένες ιδέες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκθετών αλλά και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών μέσα από μια πλούσια θεματολογία που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον. Φέτος το κοινό θα απολαύσει συναρπαστικά αγωνιστικά δρώμενα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που φιλοξενεί κάθε χρόνο τουλάχιστον 4 events μηχανοκίνητου αθλητισμού και χιλιάδες επισκέπτες.

Από την άλλη, η έκθεση θα συγκεντρώσει την συμμετοχή μεγάλων εταιριών εμπορίας επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και από τον κλάδο των μεταφορών, των ελαστικών, των συστημάτων ασφαλείας, τηλεματικής και διαχείρισης στόλων, και πολλών άλλων που σχετίζονται με τον ευρύτερο κλάδο, ενώ το παρόν θα δώσουν και εταιρίες ευρύτερου και γενικότερου ενδιαφέροντος.

Η εκπομπή του Star Κεντρικής Ελλάδας «Business Plan» αφιερωμένη στο YouTruck Fiesta με καλεσμένο τον εκδότη-διοργανωτή Βαλάντη Πιτσικάλη.


Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιτόπου test drives των αγαπημένων τους επαγγελματικών οχημάτων και να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς για να κερδίσουν πλούσια δώρα.