Καλλιστεία YouTruck Fiesta 2016

Δηλώστε Συμμετοχή!

Για πρώτη φορά, το 3ο YouTruck Fiesta σας δίνει την δυνατότητα να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς καλλιστείων πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και στείλτε την ηλεκτρονικά στο info@youtruck.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook YouTruck.gr, για να κλείσετε από τώρα τη θέση σας στους διαγωνισμούς των καλλιστείων που θα διεξαχθούν στο αεροδρόμιο ΙΚΑΡΟΣ Κωπαΐδας στις 1 & 2 Οκτωβρίου 2016. Εναλλακτικά, αναζητήστε την αίτηση συμμετοχής στη γραμματεία της διοργάνωσης.

Με βάση την αίτησή σας, η γραμματεία θα σας παραδώσει τις σχετικές καρτέλες συμμετοχής στις κατηγορίες που διαγωνίζεστε.

Τοποθετήστε τις στα παρμπρίζ των οχημάτων σας  και… Καλή Επιτυχία!

Φέτος καινοτομούμε και δίνουμε την ευκαιρία στο κοινό να ψηφίσει ζωντανά τα αγαπημένα του φορτηγά! Τα τελικά αποτελέσματα θα καθοριστούν με βάση το σύνολο των ψήφων που κάθε φορτηγό θα συγκεντρώσει από το κοινό, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής για κάθε κατηγορία.

Η ψηφοφορία του κοινού θα γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • Στην ειδική κάλπη στον χώρο της διοργάνωσης από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 15.00 μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 15.00.
  • Mέσω της σελίδας μας YouTruck.gr την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από τις 13.00 μέχρι τις 15.00

Φροντίστε να παραλάβετε έγκαιρα τις καρτέλες σας για να δώσετε την ευκαιρία στους επισκέπτες να ψηφίσουν το δικό σας όχημα!

Συμπληρώσετε την Αίτηση από την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
EMAIL *
ΜΑΡΚΑ / ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ *
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ *
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

YouTruck Fiesta ΚρήτηςYouTruck Fiesta Αθήνας

Επιθυμώ να λάβω μέρος στα καλλιστεία στις παρακάτω κατηγορίες:

Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία κατηγορίες.