Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκτύπωση Αποθήκευση ως PDF

ΒΑΛΟΔΗΜΟΣ ΜΙΖΕΣ – ΔΥΝΑΜΟ

Διεύθυνση:
Σπύρου Πάτση 1, Αθήνα, Ελλάδα 10441
Εταιρικό Προφίλ:

Η εταιρία Βαλοδήμος η οποία χρονολογείται από το 1978 είναι μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες εισαγωγής, εμπορίας, διανομής και ανακατασκευής ανταλλακτικών στην Ελληνική αγορά.

Κύρια χαρακτηριστικά της είναι η άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της και η παροχή μιας πληρέστατης γκάμας ποιοτικών ανταλλακτικών. Καλύπτει τις ανάγκες για όλα τα αυτοκίνητα - ευρωπαϊκά, ιαπωνικά – με απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.Με την χρήση εξελιγμένων μέσων τεχνολογίας εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας θα είναι άρτια ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιοτητά τους. Ως έμπρακτη απόδειξη της αξιοπιστίας μας η εταιρία μας αποτελεί επί σειρά ετών μια από τις έμπιστες προτιμήσεις των καταναλωτών τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Για την υλοποίηση αυτού του στόχου, η εταιρία Βαλοδήμος διαθέτει προσωπικό ειδικά εκπαιδευμένο ώστε να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε ανάγκη καθώς και ειδικό χώρο επισκευής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.Η αποθήκη μας διαθέτει πάνω απο 20.000 διαφορετικούς κωδικούς σε μίζες και δυναμό για Ι.Χ, Αγροτικά Μηχανήματα, Φορτηγά, Σκάφη.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την ανακατασκευή της Μίζας και του Δυναμού είναι γνήσια και καινούργια καθώς επίσης περιλαμβάνουν εγγύηση.

Οι δραστηριότητες της εταιρίας καλύπτουν πέντε (5) διαφορετικούς τομείς ανταλλακτικών:

  • Γνήσια προϊόντα εισαγωγής
  • Ανταλλακτικά after market
  • Ηλεκτρολογικό υλικό
  • Ανακατασκεύη μίζας-δυναμού
  • Αξεσουάρ αυτοκινήτου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2105223611
Ιστοσελίδα:

Στείλτε το μήνυμά σας απευθείας στην εταιρεία