Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκτύπωση Αποθήκευση ως PDF

ΦΡΕΝΑ ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ – WABCO SERVICE PARTNER

Διεύθυνση:
2ο ΧΛΜ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
Εταιρικό Προφίλ:

Η εταιρεία ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ - WABCO SERVICE PARTNER, που δραστηριοποιείται στα φρένα αυτοκινήτων και οχημάτων, γενικά, στο Γάζι, έχει ως αντικείμενο την επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης και ανάρτησης φορτηγών και άλλων βαρέων οχημάτων, καθώς και την εμπορία ανταλλακτικών.

Η επιχείρηση μετρά πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, καθώς λειτουργεί από το 2005. Από το 2010 βρίσκεται σε ιδιόκτητη εγκατάσταση, όπου το συνεργείο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο συνολικού εμβαδού 450 τ.μ. Το προσωπικό τεχνιτών είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά εργαλείων, διαγνωστικών και προγραμμάτων για την κάλυψη όλων των αναγκών ενός σύγχρονου επαγγελματία.

Η εταιρεία διαθέτει κινητό συνεργείο με ένα όχημα 24ωρης εξυπηρέτησης, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά για την άμεση επισκευή βλαβών εκτός έδρας.

Επίσης, η παρακολούθηση σεμιναρίων διατηρεί την τεχνογνωσία της επιχείρησης σε υψηλό επίπεδο. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς ενημέρωσης και εξειδίκευσης στον τομέα της πέδησης, η εταιρεία είναι επίσημος WABCO SERVICE PARTNER σε όλη την Κρήτη.

Όσον αφορά την τοποθέτηση και τον έλεγχο σε συστήματα αντιεμπλοκής πέδησης (ABS), η επιχείρηση έχει εξουσιοδότηση από τις εταιρείες Wabco, Knorr Bremse & Haldex.

Σκοπός μας είναι η άριστη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, καθώς προτεραιότητά μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2810260871 - 6936655337
Ιστοσελίδα:

Στείλτε το μήνυμά σας απευθείας στην εταιρεία