Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκτύπωση Αποθήκευση ως PDF

AUTO ST LOUKAS – ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.

Διεύθυνση:
Εταιρικό Προφίλ:

Η εταιρεία Auto St Loukas, Σταύρος Λουκάς και Υιός Α.Ε. ιδρύθηκε το 1982 και έχει έδρα στα Διόδια Κορίνθου. Αποτελείται από δυναμικό συμβούλων, που διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις διεθνών και ελληνικών επιχειρήσεων.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτησης στον πελάτη με τους καλύτερους όρους, υπερβαίνοντας ακόμη και τις προσδοκίες του. Η έμφαση στην απλότητα συνεργασίας εξασφαλίζει την λειτουργικότητα και το αποτέλεσμα. Επιλεγμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό υποστηρίζει το καθετί που μπορεί να προκύψει.

Μεγάλη γκάμα:
Φορτηγών αυτοκινήτων – ανατρεπόμενων – επικαθήμενων – επικαθήμενων με θαλάμους –οδοποιητικών μηχανημάτων – απορριμματοφόρων – λεωφορείων
Σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές αποτελούν εγγύηση όχι μόνο για την απόκτηση πελατών αλλά κυρίως για την διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης και εξυπηρέτησης μετά την πώληση.
Η μέθοδος πωλήσεών μας αποτελείται από έναν οικονομικό σχεδιασμό με έλεγχο προϋπολογισμού και χρηματοδότησης, για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των πελατών. Η ακριβής διάγνωση των εκάστοτε αναγκών, η διατύπωση προτάσεων με σημαντική προστιθέμενη αξία και η αποτελεσματική διαχείριση ειδικών περιπτώσεων, λειτουργούν αποδοτικά δημιουργώντας σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μας με το πελάτη.
Το δίκτυο των πελατών μας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής, με δυνατότητα εξαγωγών παγκοσμίως. Εισάγουμε τα μηχανήματά μας από Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία και Βέλγιο ελαφρώς μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση. Πέραν των πωλήσεων διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη διάθεση μηχανημάτων σε έργα δημόσια και ιδιωτικά όπως η Εθνική οδός Αθηνών Πατρών, τα ορυχεία Κοζάνης και Πτολεμαϊδας, η Ιόνια οδός και πολλά άλλα.
Η διαχείριση της εμπιστευτικότητας, η ποιοτική επικοινωνία και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση, διατηρούν και επεκτείνουν τη συνεργασία μας με τους πελάτες, επιτυγχάνοντας τη διαχρονική τους αξία.

Κατηγορία:      
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 27410 74054 - 55
Ιστοσελίδα:

Στείλτε το μήνυμά σας απευθείας στην εταιρεία